Disclaimer

Hoi, je bent hier op de disclaimerpagina beland van GoYvon. Dat betekent dat je meer wilt weten over de disclaimer en wat deze inhoudt.

Waarom Advertorials?

Zo nu en dan vind je een advertorial op GoYvon. Voor deze advertorials ontvang ik een kleine vergoeding. Het geld dat ik verdien gaat meestal direct terug naar de site. Ik verbeter hem, zorg voor nieuwe content (met geld kan ik op reis) en het is een soort blijk van waardering voor het werk dat ik doe.
Wanneer een artikel een advertorial is, zal ik dat altijd vermelden.

Reviews

Als reisblogger worden mij zo nu en dan tours aangeboden of mag ik in ruil voor een review een product uitproberen. Het is aan mij de keus daar op GoYvon over te schrijven. Om zo transparant mogelijk te zijn, zal ik, wanneer ik over een product of dienst schrijf, altijd vermelden wanneer ik dit gekregen heb. Daarnaast kun je er vanuit gaan dat je mijn eerlijke mening leest. Ik zal mij nooit laten betalen voor een positieve review.

Affiliate links

Wanneer er onder een blogpost staat dat een blog affiliate links bevat, betekent dit dat je door op een bepaalde link te klikken doorverwezen wordt naar een specifiek product (boek, hostel, webshop). Koop jij iets via die link, dan zal ik daar een kleine vergoeding voor krijgen. Een vergoeding die het bedrijf betaalt; jij betaalt de originele prijs voor het product. En je helpt mij een beetje, daar ben ik érg blij mee!

Foutjes & onjuistheden

De blogposts die je hier op GoYvon leest zijn met veel plezier en zorg geschreven. De informatie die je hier leest is zo nauwkeurig mogelijk samengesteld. Echter, ook ik maak wel eens fouten en informatie kan veranderen (denk bijvoorbeeld aan de reiskosten in een bepaald land). GoYvon kan niet aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke fouten op GoYvon.com.
Mocht je echter iets lezen dat niet klopt, laat het me dan gerust weten!

 

 

No Comments

Reacties zijn welkom! Bedankt!

Shares