Lifestyle Persoonlijk

GoYvon 3.0 ~ Een nieuwe lay-out & een strakkere look

nieuwe lay-out

Al zo’n maandje of 3 zat het in mijn hoofd. GoYvon had een nieuwe lay-out nodig! De vorige lay-out stond al ruim 2 jaar online en die had zijn beste tijd écht wel gehad. Er moest iets nieuws komen, maar voor ik duidelijk in mijn hoofd had wat dat nieuwe dan precies moest zijn, toen waren er al weer enkele weken, zo niet maanden, voorbij.

Nieuwe lay-out

Vanaf gisteren is het dan zo ver! Nadat mijn nieuwe logo binnen was en ik bepaald had welke kleuren ik wilde in mijn nieuwe lay-out gingen Miguel en ik aan de slag. Miguel was van de technische (achter)kant en de coaching, ik ging met het instellen van de juiste kleuren aan de slag. Hoewel we dit nog niet eerder samen hadden gedaan liep het gesmeerd! In een middagje was alles aangepast (technisch gezien) en kon GoYvon 3.0 online!

Wat is nieuw?

GoYvon heeft, om te beginnen, een nieuw logo gekregen. Het is nog niet op de site te zien omdat ik het eerst tot een header wil verwerken die bovenaan de pagina komt te staan. Nog even geduld dus!
Het belangrijkste is dat de categorieën beter ingedeeld zijn. Er zijn een aantal (sub)categorieën verdwenen om één en ander overzichtelijker te maken. Mocht je nog een specifieke categorie missen of sommige categorieën verfijnder willen zien, laat het weten, dan kan ik daar naar kijken. Bij elk artikel zie je nu duidelijk in welke categorie deze geplaatst is en welke tags hij mee heeft gekregen. Het laatste was bij mijn oude lay-out niet zo en dat vond ik wel een gemis.

nieuwe lay-out

Erg blij ben ik met het feit dat de slider weg is en plaatst heeft gemaakt voor 3 ‘promo boxen’ zoals het theme ze noemt. Via deze 3 boxen kom je direct op een pagina of categorie direct. Zelf denk ik dat vooral de middelste ‘reizen in China’ van toegevoegde waarde zal zijn.
Tenslotte zijn de uitgelichte foto’s bij de nieuwe lay-out goed zichtbaar. Bij versie 2.0 zag je op de homepage alleen een kort stukje tekst. Een hele verbetering in mijn ogen; de homepage spreekt nu veel meer!

Tips, verbeteringen of opmerkingen

Uiteraard ben ik héél benieuwd naar wat je van GoYvon 3.0 vindt. Gisteren kreeg ik via Twitter al veel positieve berichtjes, dat was erg leuk om te horen! Complimenten zijn leuk, maar feedback is nuttiger, dus mocht je tips of suggesties hebben, laat het vooral weten. Ook als er op sommige plekken kleuren niet kloppen of foutjes te zien zijn, laat een reactie achter of stuur een mailtje.
Dat de uitgelichte foto’s niet allemaal de juiste afmetingen hebben weet ik, dat ga ik de komende weken langzaam aanpassen.

Alvast bedankt voor je reactie!

You Might Also Like

15 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Bart
  1 February, 2016 at 10:42 AM

  Super strak hoor! Profi en strak!
  En inderdaad overzichtelijker het.
  1 woord: top!

 • Yvonne
  Reply
  Sabine
  1 February, 2016 at 2:14 PM

  Ziet er echt prachtig uit! Heerlijk iets nieuws he? 🙂 IK heb even rondgekeken en kan niets ontdekken om aan te passen… als ik iets tegenkom hoor je het 😉

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   2 February, 2016 at 1:57 AM

   Dank je Sabine!
   Zie dat jij ook een nieuwe plek hebt. Die ga ik later vandaag eens bekijken! 🙂

 • Yvonne
  Reply
  Diana
  1 February, 2016 at 7:49 PM

  Mooi lay out, ziet er goed uit! Duidelijk en overzichtelijk 🙂

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   2 February, 2016 at 1:57 AM

   Fijn om te horen, dan is mijn missie geslaagd!

 • Yvonne
  Reply
  Yvonne
  1 February, 2016 at 8:30 PM

  Mooi hoor! Nou ben ik wel heel benieuwd naar het nieuwe logo 🙂 Jij bent blij dat de slider weg is… ik wilde er juist 1 en baalde dat dit niet handig te realiseren was op mijn site… inmiddels vind ik zonder slider beter 🙂

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   2 February, 2016 at 1:59 AM

   Dank je! Haha, en zo struggelen we allemaal om de lay-out te krijgen die we het mooist vinden. Fijn dat je nu toch tevreden bent zonder slider.

 • Yvonne
  Reply
  mirjam1965
  1 February, 2016 at 9:39 PM

  Het ziet er mooi uit!!! Heb vanmiddag voor iemand ook een blog gemaakt, was wel even puzzelen dus stiekum gaat er wel wat tijd in zitten. Maar je mag trots op je werk zijn!

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   2 February, 2016 at 1:59 AM

   Wat lief, dank je!

 • Yvonne
  Reply
  loesje
  1 February, 2016 at 11:15 PM

  Even wennen (waar vind ik wat), maar het ziet er super uit.

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   2 February, 2016 at 2:00 AM

   Het zal ongetwijfeld even wennen zijn, maar dat komt vast goed. 🙂

 • Yvonne
  Reply
  Johan
  2 February, 2016 at 12:26 PM

  Ziet er mooi uit Yvonne!

 • Yvonne
  Reply
  tea
  2 February, 2016 at 9:41 PM

  wow! Love it Yvonne! En tof dat je het paars erin hebt gehouden.

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   3 February, 2016 at 2:58 AM

   Bedankt voor je enthousiaste reactie!
   Leuk ook om te lezen dat je het paars tof vindt. In eerste instantie wilde ik een site met rustige en neutrale kleuren (pastel), maar na even denken en na wat feedback gehad te hebben realiseerde ik me dat dat helemaal niet bij me past. Felle kleuren doen dat wel! 🙂

 • Yvonne
  Reply
  Marcella
  6 February, 2016 at 11:30 PM

  Ziet er intussen nóg mooier uit hier! Goed dat je je categorieën hebt aangepast, daar hou ik me eens in de zoveel tijd ook urenlang mee bezig. Maar wel een heel nuttig klusje!

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares