Azië Bestemmingen Reisfilms Thailand

Reisfilm: 5 dagen Bangkok in 7 minuten

Thailand

Foto’s maken op reis is hartstikke leuk: ze houden de herinneringen levend. Filmpjes zijn zo mogelijk nóg leuker! Sinds ik mijn videocamera heb maak ik ze naar hartenlust. In Bangkok filmde ik ook heel wat af en al die shots heb ik verzameld en bewerkt. Zodoende zie je 5 dagen Bangkok in 7 minuten.

Kijk je mee?

You Might Also Like

3 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Annika
  20 June, 2014 at 7:35 PM

  Leuk! Is dat een Thais liedje?

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   21 June, 2014 at 3:50 AM

   Ja, het zijn beiden Thaise liedjes die ik heb gebruikt.

 • Yvonne
  Reply
  Lief meisje
  21 June, 2014 at 3:34 PM

  Wat een leuke filmpjes heb je gemaakt in Thailand.

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  Shares