Azië Bestemmingen Hong Kong & Macau Reisfilms

Video: Victoria Harbour Light Show in Hong Kong

hong kong

Afgelopen zondag kwam de SnapShot Sunday foto uit Hong Kong. Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik er was (ik was er in februari 2011) en had er niet zo’n leuke tijd. Dit om verschillende redenen, maar dit was toch wel de belangrijkste reden.

Victoria Harbour Light Show in Hong Kong

Gelukkig waren er  ook mooie momenten en heb ik toch ook wel een beetje genoten. Onder andere van de geweldige lichtshow in de Victoria Harbour! Wanneer je ‘Wie is de Mol‘ gevolgd heb, heb je het ongetwijfeld gezien: de opdracht waarin er een code doorgegeven moest worden met lichtstralen.

In die haven stond ik 3 jaar geleden en daar zag ook ik die geweldige show. Onlangs kwam ik het filmpje dat ik destijds maakte weer tegen en ik kon het niet laten het hier te delen. Het is niet zo lang, maar het geeft een goede indruk. Kijk en geniet van de Victoria Harbour Light Show.

You Might Also Like

1 Comment

 • Yvonne
  Reply
  isis45
  23 April, 2014 at 11:53 AM

  Wat een gave lichtshow. Ik kijk nooit naar ‘wie is de mol’, dus ik kende het nog niet. Knap gedaan.

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  Shares