Mijn Lifestyle

1, 2, 3… spring!!

Miguel en Yvonne

Mensen die me al langer kennen weten dat ik ‘een malle’ kan zijn. Dat is iets wat maar weinig mensen gelijk doorhebben wanneer ze me voor de eerste keer ontmoeten. Bij een eerste ontmoeting ben ik rustig, misschien zelfs wat verlegen en zul je niet meteen veel van me horen. Leer je me echter beter kennen, dan kom je er al snel achter dat ook een andere kant heb.

En als je die kant van me hebt leren kennen dan hoor je me flauwe grappen maken, sta ik in de kamer te dansen, stel ik tijdens het reizen voor om te liften (dat gebeurde zowel in Laos, China als Zuid-Korea) of doe ik iets anders geks. Je zou niet zeggen dat ik ‘al’ 30 ben hè? Soms denk ik ook wel eens dat het tijd wordt om me wat volwassener te gaan gedragen, maar dan vraag ik me vervolgens ook al snel weer af waarom en voor wie? Vinden mensen het en daarmee mij, niet leuk, dan is dat hun probleem. En wat betreft Miguel; die doet net zo hard met me mee. Meestal.

En dat malle, vrolijke, dat ben / doe ik ook op reis. Het is vast zo afgezaagd als het maar kan, maar dat maakt me niet uit, ik doe het lekker toch! Wat? Springen! Op bijna alle plekken waar ik kom moet ik even gesprongen heb. Gewoon, om zo’n leuke springende foto te (laten) maken!

Een kleine verzameling. Meer foto’s vind je op mijn FacebookPagina.

spring

Dit is een van de eerste spring-foto’s die ik nam. Hij is genomen eind augustus 2010, toen ik voor het eerst in China en dus ook in Beijing was. Op het Plein van de Hemelse Vrede maakte ik een grote vreugdesprong.

spring

Deze foto is gemaakt in het stadscentrum van Shaoxing, daar woonde ik 1,5 jaar, van september 2010 tot december 2011. Ik ontmoette er veel mensen en ben nog altijd met een aantal bevriend. En ik ontmoette er Miguel!
Ik vond Shaoxing een fijne stad om China te leren kennen en kennis maken met de cultuur. Er was voldoende te doen, maar het was geen enorm grote stad. Het was ook gemakkelijk vrienden maken!

spring

Het lijkt me onnodig te zeggen waar deze foto genomen is, toch? Afgelopen zomer was ik in NYC en hoewel ik het een stuk minder indrukwekkend vond dan ik had verwacht vind ik het achteraf toch wel erg tof dat ik er geweest ben. Mocht ik er ooit nog eens terug komen dan ga ik niet naar de toeristische sites, maar ga ik op zoek naar de lokale hotspots.

spring

Dit is ook een mooie, haha! In 2012 was ik voor het laatst in Europa. Voor Miguel was het de eerste keer en hij wilde graag wat meer dan alleen Nederland zien. Daarom vlogen we op Parijs en reisden we via Brussel naar Nederland. Ik denk dat ik nog maar eens terug moet naar Parijs voor een betere foto.

Kom maar op; yay or nay?

You Might Also Like

No Comments

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares