In de media Lifestyle

In de media: ChinaCourant interviewt GoYvon

Miguel en Yvonne

Enige tijd geleden werd ik door Marion van China Courant geïnterviewd over mijn leven en werk hier in China. Inmiddels staat het interview online.

In de rubriek ‘NL in China’ een portret van Nederlanders die wonen en werken in China. Een kort inzicht in de keuzes die ze hebben gemaakt en de kansen en de uitdagingen die ze nog voor zich zien. Deze aflevering: Yvonne Horst van HuiJia Kindergarten in Beijing.

Hoe en wanneer is uw interesse voor China geboren?

Mijn interesse in China ontstond eigenlijk pas nadat ik er ging wonen & werken.  In het voorjaar van 2010 meldde ik mij aan voor een TEFL & internship programma; een half jaar Engelse les geven in China. Voorheen had ik nooit interesse in China, maar dit programma leek me een mooie kans en unieke ervaring. Naarmate ik langer in China woon(de) is mijn interesse gegroeid.

Lees het antwoord op de eerste vraag hier, voor de rest van het interview; klik hier.

You Might Also Like

1 Comment

 • Yvonne
  Reply
  Annika
  13 January, 2014 at 2:18 PM

  Wat leuk! Ik kan alleen niet de rest van het interview lezen want de link doet het niet!

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares