In de media Lifestyle

In de media: geinterviewd door Michelle – De wereld is een boek

Miguel en Yvonne

Afgelopen week verscheen er een interview met mij online op ‘De wereld is een boek’. Ik vertel in dit interview over mijn reis naar Zuid-Korea die ik in januari 2012 samen met Miguel maakte.

Yvonne woont in China waar ze Engelse les geeft op een school. Daarnaast is ze gek op reizen en ze heeft al heel wat moois van de wereld kunnen zien. Op haar blog lees je dan ook over de prachtigste bestemmingen en geeft ze tips over wonen, werken en reizen in China. In deze blog post vertelt ze over haar mooie reis naar het bijzondere Zuid-Korea.Reizen jullie mee?

Wow, Zuid-Korea. Waarom heb je voor deze bestemming gekozen?

“Zuid-Korea was een land waar ik nog nooit aan gedacht had. Enerzijds omdat ik dacht dat het heel duur zou zijn en te modern naar mijn smaak. Ik koos uiteindelijk voor Zuid-Korea vanwege het nieuwe, het onbekende en de afstand. Samen met mijn vriend woonde ik toen in Shenyang (het noorden van China) en het was relatief dichtbij. Het was dus niet echt een bewuste keuze, maar meer een enthousiaste, impulsieve beslissing om naar Zuid-Korea te gaan.”

Nieuwsgierig naar het de rest van het interview?

Het interview is van de site gehaald en is niet meer te lezen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Michelle @ the World is a Book
  24 October, 2013 at 9:48 PM

  Dankjewel voor het mee doen! 🙂

 • Yvonne
  Reply
  Juul
  24 October, 2013 at 10:00 PM

  Leuk interview

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares