Europa Frankrijk

Video: de Mona Lisa, Museum het Louvre

het louvre museum

Afgelopen zomer was ik in Parijs en had ik eindelijk de kans om het Louvre museum te bezoeken. Ik was al een aantal keren eerder in Parijs (schoolreisje en met mijn ouders), maar nog niet eerder bezocht ik het Louvre. Tijd om de Mona Lisa te bekijken.

De Mona Lisa

Het Louvre is het grootste museum ter wereld en het is er altijd druk. Ik had me voorbereid op drukte bij de zaal waar de Mona Lisa te zien is, maar het was een gekkenhuis! Zo veel mensen! Ik wist niet hoe snel ik weer moest vertrekken.

Iedereen wil natuurlijk de Mona Lisa zien wanneer hij of zij naar het Louvre gaat. Helemaal terecht, want het is een wereldberoemd schilderij dat je móet zien wanneer je in het Louvre bent.

Geloof je me niet? Bekijk dan dit filmpje maar eens.

Ben je op zoek naar tips over een bezoek aan het Louvre? Lees dan ook zeker het artikel dat ik schreef met do’s en don’ts voor een bezoek aan het Louvre.

Meer videos van GoYvon zien? Kijk dan snel op mijn YouTube kanaal.

You Might Also Like

No Comments

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares