Beijing China Reisfilms Reizen in China

Video: Hiking the Chinese Muur – unrestored

de chinese muur

Inmiddels heb ik hem nu al 4x keer gezien. De Chinese Muur. De eerste keer bezocht ik hem in 2010, samen met 2 andere meiden. Daarna beklom ik hem met mijn oom & tante en mijn nicht & haar man. Vervolgens ging ik met Miguel naar David Guetta die op de Chinese Muur optrad.

Afgelopen maand, tijdens de Golden Week, gingen Miguel en ik met de Beijing Hikers op stap. De Beijing Hikers organiseren allerlei hikes in de omgeving van Beijing, van diverse niveaus. Ervaren klimgeiten als we zijn gaf ik ons natuurlijk op voor een hike van niveau 4. Dat heb ik geweten! Een pittige hike was het. Ik was dan ook een aantal keer behoorlijk buiten adem!

Hoe de hike er aan toe ging? Kijk zelf maar, ik heb het namelijk voor je gefilmd. Vergeef me de beroerde kwaliteit; mijn fotocamera heb ik sinds ik naar China vertrok en inmiddels zitten er wat krasjes op en vlekken in…

Mocht je ooit naar China gaan en de Chinese Muur gaan bezoeken, overweeg dan zeker een hike. Je krijgt veel meer waar voor je geld, er zijn minder toeristen en je komt op mooiere stukken van de Muur.

Dit is geen gesponsorde post, ik deed op eigen initiatief en kosten mee aan deze hike.

You Might Also Like

No Comments

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares