heel even holland

Heel even Holland #3: bloggers ontmoeten, lente & wechat

Sinds een weekje heb ik (eindelijk!) een nieuwe telefoon. Ik ben er als een kind zo blij mee! Op mijn oude telefoon had ik nog een hele rits foto’s staan die nog niet op mijn laptop stonden en waarvan ik het merendeel nog niet met jullie gedeeld had. Daarom vandaag heel veel foto’s.

Bloggers ontmoeten, lente & wechat

Dit is de laatste Heel even Holland met oude foto’s. Vanaf volgende week komen er echt weer foto’s van de afgelopen week. De foto’s staan wel wat door elkaar, maar dat zal het leesplezier vast niet veranderen.

bloggersevent vakantiebeurs

♥ Op 14 januari was ik in Utrecht voor de Vakantiebeurs. Voor mij de eerste keer dat ik er was. ‘s Ochtends woonde ik een aantal presentaties bij van onder andere een reisblogger en het Curaçaos verkeersbureau. ‘s Middags kletste ik met andere reisbloggers (zó leuk om die allemaal eens te ontmoeten!) en struinde ik over de beurs. ♥

walfriduskerk

♥ Deze maand was ik meerdere keren in Bedum. Ze hebben in Bedum hun eigen toren van Pisa. De Walfriduskerk staat al jaren niet meer recht namelijk. ♥

windows configuratie

♥ Mijn laptop heeft de laatste tijd nogal wat kuren. Wat er precies aan de hand is weet ik niet, maar het is behoorlijk irritant! Van dit soort schermen word ik dan ook allesbehalve blij. ♥

 

fotoboeken
Een pagina uit mijn Thailand ’07 album.

♥ De afgelopen twee weken ben ik flink aan het opruimen geweest. Volgens mij schreef ik dat vorige week al. Bij het opruimen kwam ik een stuk of 3 fotoboeken tegen. Fotoboeken waarvan ik bijna was vergeten dat ik ze had. Super leuk om terug te kijken. Op de foto zie je een bladzijde uit het Thailandboek, van de reis die ik in 2007 maakte. ♥

zeedampen groningen

♥ Onderweg met de auto naar mijn oma. Twee weken terug was het een paar ochtenden nogal mistig. Bij ons mist het meestal nog wat sneller vanwege de zeedampen. ♥

ouderwets huis

♥ Bij oma. Oma heeft meubeltjes in huis staan waar mening kringloop-koopjesjager jaloers op zou zijn. ♥

pulau tioman maleisie

♥ Een foto voor ThrowBackThursday. Een foto van Pulau Tioman in Maleisië waar ik in 2005 was. Het was er zó mooi! Mooie witte stranden waar bijna niemand was en prachtige vissen. ♥

de mandarijn zwolle

♥ In Zwolle sprak ik af met een vriendin. We lunchten bij ‘De Mandarijn’, een prima plek, maar niet heel bijzonder. Gelukkig was het broodje brie & peer wel lekker. ♥

wechat

♥ Behalve skype gebruiken Miguel en ik wechat ook veel. Wechat is een combinatie van whatsapp & Instagram en heel populair in China. Ik houd van deze app! 😉 ♥

sneeuw in warffum

♥ Sneeuw! De afgelopen weken heeft het regelmatig een keertje gesneeuwd. Hier in het noorden van het land lag ook een paar keer een laagje sneeuw. Dat ziet er toch wel mooi uit. ♥

roze tulpen♥ Hoe mooi ook, de winter mag van mij wel eens voorbij zijn. De bosje tulpen dat bij ons in huis staat helpt gelukkig een beetje om het lentegevoel te krijgen. Gelukkig begint over 27 dagen de meteorologische lente al! ♥

Koffie & scone

♥ Mmm, nog meer lekkers! Vrijdagmiddag was ik, op aanraden van velen, samen met een vriendin bij KEEK in Utrecht Het was een heerlijke scone en ook de macchiato ging er goed in. Mocht je het leuk vinden, dan kan ik er een apart blogje over schrijven. ♥

Nijntje in het chinees

♥ Zaterdagmiddag was ik bij Jenny en terwijl zij wat werk voor school deed las ik de Nijntje boeken die ze in de kast had staan. Nu ik niet meer in China ben en al zo lang geen les heb gehad wil ik m’n Chinees een beetje bijhouden en dit was even een prima manier! ♥

Zonsondergang Bangkok

Deze prachtige zonsondergang zag ik vorig jaar juni in Bangkok op een roof top bar. Issie niet prachtig? ♥

Mexiciaan Groningen

sushi eten in utrecht

♥ Tenslotte had ik de afgelopen week twee etentjes met bloggers. Dinsdag at ik met Marcella, Kirsten & Daphne bij de Mexicaan in Groningen en afgelopen vrijdag at ik met 14 medebloggers bij een sushirestaurant in Utrecht. Heel gezellig en hartstikke leuk om mensen die ik (soms al jaren) volg eindelijk eens in het echt te ontmoeten. ♥

Komende Week

Komende week ben ik van plan de laatste dozen uit te zoeken, ga ik twee dagen naar Rotterdam en staat er een bezoekje aan de kapper gepland. Ook hoop ik belangrijke post uit China te krijgen. Daarover volgende week ongetwijfeld meer!

De meeste foto’s die je hier ziet heb ik ook op mijn Instagram geplaatst. Volg je me daar nog niet, doe dat dan gerust. Zou ik leuk vinden! Ik ben er te vinden onder de naam Go_Yvon.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

8 thoughts on “Heel even Holland #3: bloggers ontmoeten, lente & wechat”

  1. Leuk dat mijn Nijntje-boeken het tot je blog hebben geschopt 😉 Het was nog een behoorlijke zoektocht om ze te vinden toen ik in China was, maar ik vond het een leuk souvenir.

    (Ik denk dat dat met een theemok de enige souvenirs zijn, ik koop niet echt veel souvenirs…)

  2. Wat een gezellig overzichtje. Ach en foto’s door elkaar…wat maakt het uit? 🙂
    Gezellig al die etentjes en ontmoetingen!
    Wechat ken ik niet. Al het eens proberen met Fréderique….kijken of ze het verstaan kan.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares