HOTSPOT: U Coffee in Hohhot

Normaal gesproken schrijf ik niet over hotspots hier op GoYvon. Niet omdat ze er niet zijn hier in Beijing (juist heel veel), maar vooral omdat hier in Beijing alles zo snel verandert en de kans bestaat dat een week na het plaatsen die toffe hotspot al weer verdwenen is. Vandaag breng ik daar verandering in: de eerste hotspot die ik met je deel bevindt zich in Hohhot, Binnen-Mongolië.

U Coffee in Hohhot

U Coffee Hohhot
Mooie canvas aan de muur.

Het Anda Guesthouse in Hohhot waar we in eerste instantie zouden verblijven liet me tijdens de mailwisseling weten dat wij in een hotel geplaatst zouden worden. De oktobervakantie valt in het hoogseizoen en het guesthouse bleek niet groot genoeg om de grote stroom reizigers allemaal onderdak te kunnen bieden. Nou vind ik het helemaal geen probleem om een upgrade te krijgen, dus dat was prima!
Woensdagmiddag checkten we in en zagen we dat U Coffee naast het hotel zat. Nadat we de tassen hadden gedropt was het tijd voor wat lekkers!

U coffee in hohhot
De ice cream waffle met 3 bolletjes ijs (groene thee, chocola & mango) en blauwe bessensaus.

De sfeer is er ontspannen, het personeel is vriendelijk en de inrichting vind ik prachtig.

U coffee in hohhot

Dit café telt twee verdiepingen; op de begane grond vind je verschillende, gezellige hoekjes waar je heerlijk kunt zitten met een boek en je koffie. Zoals je op de foto kunt zien staan er ook een aantal grotere tafels waar je aan zou kunnen werken. Op de eerste verdieping vind je meer van dezelfde soort zithoekjes, maar ook 4 ruimtes die afgesloten kunnen worden. Handig voor wanneer je een vergadering hebt bijvoorbeeld.

U Coffee in Hohhot

De inrichting is zo mooi! Het is strak, sfeervol, groen en warm. Kijk maar.

U Coffee in Hohhot

U Coffee in Hohhot

U Coffee in Hohhot

U Coffee in Hohhot
Mooie quote!

Open keuken

Naast verschillende soorten koffie en heerlijk wafels kun je er ook geschaafd Oreo-ijs, een bord spaghetti of een verse smoothie krijgen. Dit alles wordt vers en voor je neus klaar gemaakt in de open keuken.

U Coffee in Hohhot

U Coffee in Hohhot
Mmm, verse wafels!

U Coffee in Hohhot

U Coffee in Hohhot
Mocha / green tea wafel.

U Coffee in Hohhot

De bonus van het U café is toch wel deze tafel met computers en tablets. Super als je even snel wat wilt opzoeken en de batterij van je telefoon net leeg is (sprak zij uit ervaring). Wat een service!

U Coffee in Hohhot

Pin it!

u cofffee in hohhot

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

4 thoughts on “HOTSPOT: U Coffee in Hohhot”

  1. Goedemorgen,
    Wat een leuke tent. Het eten ziet er goed uit. Weet jij
    wat het personeel draagt bij hun kin? Ik heb het nog nooit gezien.
    Fijne dag verder.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares