ik wil meer reizen

Winactie :: Wereldkaartposter van ‘Ik wil meer reizen’

Het is weer tijd om een cadeau weg te geven op GoYvon. Samen met de meiden van ‘Ik wil meer reizen’ mag ik een leuk cadeau weggeven dat perfect bij reisliefhebbers past. Wat het cadeau precies is en wat je er voor moet doen lees je verderop in dit artikel.

Herinneringen aan reizen

Magneten, posters en schilderijen, maar ook geld, sleutelhangers of keukenspullen. Als het kan neem ik dit soort dingen mee als souvenir van de reizen die ik maak. Voor mij zijn dit, samen met foto’s en herinneringen aan ervaringen, de dingen die me een reis doen laten herbeleven, hem levend houden. Ik vind het fijn om dit soort souvenirs met regelmaat te gebruiken of dagelijks te kunnen zien wanneer ze ergens in mijn huis hangen. Het is bijzonder om spullen in je huis te hebben die je zelf hebt meegenomen van je reizen, maar het kan ook tof zijn om ‘gewoon’ spullen te kopen die je mooi vindt en je aan reizen doen denken of die goed bij je interieur passen.

Ik wil meer reizen

Op de blog ‘ik wil meer reizen‘ krijg je net alleen je dagelijkse portie reisblijheid, maar je vindt er ook een giftshop met allerlei leuke en mooie reisgerelateerde spulletjes. Denk aan spullen die je mee kunt nemen op reis zoals een notitieboekje of een hamamdoek, maar ook leuke spullen die je vooraf aan je reis in de reissfeer doen komen. Of je na die geweldige reis nog even wat langer doen nagenieten van je geweldige tijd,

ik wil meer reizen

Zelf vind ik de het reis journal heel leuk, net als de kussens met wereldkaarten. Lekker wegdromen over toekomstige reizen gaat op zo’n kussen stukken makkelijker vermoed ik!

Wereldkaarten

Bij hangen er zoals gezegd best wat souvenirs aan de muur, maar nog geen wereldkaart. Het lijkt me geweldig om een oude wereld- of landkaart aan de muur te hebben hangen. Zo eentje die in de tachtiger en begin negentiger jaren in veel klaslokalen hingen. Of een wereldkaart die met waterpenseel is ingekleurd, of een strakke wereldkaart met een wat modernere uitstraling. Of wat dacht je van een wereldkaart geprint op een lamp, of op het hoesje van je paspoort? Deze reisgoodies vind je ook op ‘ik wil meer reizen’ en ze staan allemaal handig bij elkaar, onder het kopje wereldkaarten.

winactie ikwilmeerreizen

Winnen

Zoals je al in de titel van deze blogpost hebt kunnen lezen, mag ik een heel gave poster weggeven aan een van mijn lezers. En wel deze toffer poster van een wereldkaart opgebouwd uit allerlei driehoekjes. Ik vind hem tof; de vele kleuren en het abstracte, dat spreekt me wel aan. Ik denk dat deze poster heel mooi zou combineren met een wat retro-inrichting, althans dat zou ik zelf mooi vinden.

ik wil meer reizen

Wat moet je doen?

Meedoen is heel simpel! Het enige dat je hoeft te doen is me in een reactie te vertellen waar in je huis je de poster zou hangen en wat je favoriete continent is om te reizen. Laat bij het reageren een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan bereiken mocht je de gelukkige winnaar zijn.

Wat niet verplicht is, maar wat ik wel leuk zou vinden, is wanneer je me volgt op social media volgt of de winactie eventueel deelt.

FacebookInstagramTwitter

Mocht je de dames van ‘Ik wil meer reizen’ willen volgen, dat kan ook.

Facebook InstagramTwitter

De winactie loopt vanaf vandaag tot en met 15 mei, daarna zal ik de winnaar op mijn Facebookpagina bekend maken.

Mocht je nou niet kunnen wachten tot de twee weken voorbij zijn en de poster heel graag hebben, koop hem dan direct!

Deze winactie is een samenwerking met ‘Ikwilmeerreizen’.
Dit artikel bevat een affiliatelink.
Lees voor meer info mijn disclaimer.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

17 thoughts on “Winactie :: Wereldkaartposter van ‘Ik wil meer reizen’”

 1. Zeker een gave poster!
  Ik zou hem pontificaal ophangen in de woonkamer van mijn nieuwe start! Nu alles achter de rug is zou het een mooi symbool zijn om deze poster te winnen van iemand die in 2010 een nieuwe start gemaakt heeft in het werelddeel dat in 2007 mijn hart gestolen heeft: Azië
  (bartbrinker@gmail.com)

 2. Ik zou hem graag willen winnen voor in de gang op school. We zijn bezig om de boel op te knappen en alles een wat meer kleurige en eigentijdse uitstraling te geven. Deze poster zou daar perfect bij zijn!
  Op mijn favoriete werelddeel ben ik pas één keer geweest zelf. Ik heb genoten toen ik op Bali was van natuur, cultuur en natuurlijk eten. Ik zou graag meer van Azië ontdekken.

 3. Ik zou ‘m naast mijn boekenkast hangen. Daar hingen eerst talloze foto’s van mij en mijn ex. Die hangen er nu uiteraard niet meer maar ik heb ook nog geen nieuw idee voor de kale plek op de muur gevonden. Deze wereldkaart past én goed op mijn muur én past goed bij mij.

  Mijn favoriete continent is toch wel Azië. Ik heb mijn hart verloren aan de mensen, het eten en de rijke historie…over 2 weken mag ik weer! Ik kan niet wachten!

 4. Hallo Yvon. Bij mij kom de poster boven het bed van mijn zoontje. Zo kan hij wegdromen met een blik op zijn vaderland China en eenvoudig terugdenken aan de leuke vakanties en reizen die hij heeft gemaakt. Wij zijn verzot op Azië, de mensen, cultuur en natuur zijn een feestje om te reizen. De tickets zijn weer geboekt. Ik volg jou sinds je post in de China reizen facebook groep. Website van de dames ken ik ook.. Ik geniet van je blogs, die wakkeren het verlangen naar China aan.

 5. Leuk! Net een nieuw huis en de werkkamer waar ik nu zit is nog weinig inspirerend. Hij zou hier mooi staan boven mijn bureau. Of zou het te veel afleiden…
  Mijn favoriete continent om te reizen is eigenlijk Europa. Lekker cruisen met de auto en een tentje 🙂

 6. Hele toffe poster! Ik zou hem boven de keukentafel hangen! Daar is het nu nog zo leeg en deze wereldkaart zou de boel echt een stuk opvrolijken! Azië is mijn favoriete continent. Het eten, de mensen, de bijzondere tempels, gebruiken en prachtige landschappen… ik raak er niet uitgekeken!

 7. Deze poster? In het toilet, zonder twijfel. Het is de enige ruimte waar je alleen bent en kan wegdromen terwijl je je dagdagelijkse natuurlijke behoeftes doet. Wedden dat je bezoek een minuutje langer wegblijft bij het toiletbezoek?

 8. Super vrolijke poster en het belangrijkste is natuurlijk dat het een wereldkaart is! Ik had hem al voorbij zien komen bij ‘ikwilmeerreizen’, maar helaas nog niet zelf aangeschaft. Momenteel is Azie nog altijd mijn favoriete werelddeel, maar aangezien ik natuurlijk nog meer van de wereld wil zien staat er weer een backpack trip op mijn agenda, dit keer naar Zuid Amerika! De poster zal op onze lege muur, te witte muur in de woonkamer komen te hangen, zodat ook de rest van mijn huisgenoten ook geinspireerd raken om meer van de wereld te ontdekken.

 9. Hoe leuk die poster! Ben net terug uit Azië (love it) en de post-reis-blues zijn nog volop aanwezig.. Denk dat je zelf ook wel herkent dat veel spullen niet meer zo belangrijk zijn zodra je terugkomt (je kunt immers makkelijk uit 1 tas leven) en ik wil mijn kamer dan ook niet meer bomvol mijn oude spullen zetten maar juist lekker leeg houden. Deze poster zou geweldig op de muur passen zodat het leeg, maar niet kaal is!

 10. Aan 1 van de muren van ons toekomstige huis als we terug komen van onze wereldreis! Favoriete continent? So far Zuid Oost Azië maar we moeten nog naar Zuid Amerika..

 11. Waaauw!! Wat een toffe poster, perfect voor ik mijn nieuwe huisje.. De plek moet ik dus nog even passen en meten. Samen met mijn vriend terugkijken op onze reis naar Oceanië vorig jaar, en fantaseren over onze volgende reizen.. Heerlijk!

 12. Ik zou hem heel graag in de woonkamer hangen maar beter nog maak ik er mijn allerliefste zus Anneloes blij mee. Kan zij er met haar 3 kinderen van genieten.

 13. Leuke winactie! Als kaartenliefhebber wil ik heel graag meedoen en ik zou ‘m een mooi plaatsje boven ons bed geven, al zou ie ook ongetwijfeld mooi staan naast de scratchmaps aan de muur!

 14. Misschien klinkt het gek maar ik zou hem op het kamertje van mijn zoontje hangen, omdat hij zo vrolijk van kleur is deze wereldkaart 🙂
  Mijn favoriete continent is Europa, komt denk ik ook omdat ik nog nooit verder ben geweest 😉

 15. Supertoffe poster!
  Mijn favoriete continent is Zuid-Amerika. Ben nog niet op alle continenten geweest, maar ben daar meerdere keren geweest. Vind het fantastisch en wil er graag nog vaker heen.
  Ik zou deze poster op de studeerkamer hangen. Kan ik steeds lekker wegdromen bij alle mooie bestemmingen als ik hard aan het studeren ben.

 16. Wij verhuizen deze zomer en de wereldkaart zou mijn dochter heel blij maken voor haar (nu nog kale) nieuwe slaapkamer. Voor onze kinderen uit China hebben landkaarten een speciale aantrekkingskracht! We hadden het plan over 2 jaar weer naar ons ‘moederland’ te reizen, maar door het nieuwe huis zullen we voor die reis langer moeten sparen helaas 🙁 Maar wegdromen kost niets 🙂 We zijn er zeker van dat we nog de rest van ons leven naar China kunnen reizen en telkens weer iets nieuws ontdekken. Daarom ook dat we jouw blog graag volgen 🙂
  Een fijn trouwfeest gewenst!

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares