Lifestyle Persoonlijk

In de media: interview op de Literaire Toerist

katten van hemingway

Dat reizen tot één van mijn passies behoort dat weet je wanneer je hier regelmatig leest. Maar wist je ook dat ik dol ben op lezen? Vanaf kinds af aan lees ik veel. Thuis, maar ook op vakantie. Op vakantie lezen doe ik nog altijd en dat zagen ze bij de Literaire Toerist. Daarom interviewden ze me afgelopen week en gisteren verscheen het interview online.

hemingway home kat kitten

DE FAVORIETE LITERAIRE BESTEMMING VAN YVONNE HORST

Wat is uw favoriete literaire bestemming?

Mijn favoriete bestemming tot nu toe moet het Hemingway huis in Key West geweest zijn. Hoewel ik nog nooit een boek van hem gelezen heb (maar inmiddels wel 2 exemplaren in de boekenkast heb staan), bezocht ik zijn huis op de Keys. Het huis is in een museum veranderd en gidsen geven er rondleidingen en vertellen over het leven van Ernest.

Wil je het hele interview lezen? Dat kan hier.

Helaas is het interview offline gehaald.

You Might Also Like

2 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Mieke Schepens
  12 July, 2014 at 10:16 AM

  Leuk om te lezen over dat muntje in de cement. Dat kon hij in ieder geval niet meer uitgeven. Graag gelezen Yvonne!

 • Yvonne
  Reply
  Elise
  13 July, 2014 at 12:21 AM

  Stoer !
  Alweer 4 jaar in China .. pff !

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares