Reisfilms Reizen

Reisfilms: Bashang Grasslands, fietsen in Beijing & dansen met noodles

bashang grasslands

De laatste blogpost die een reisfilm bevatte plaatste ik al weer even geleden. Het was het filmpje dat ik maakte van de Kungfu Show in de Shaolin Tempel. Dat hier op de site geen films verschenen betekent niet dat ik ze niet maakte. Integendeel; ik maakte er best een aantal. Ik plaatste ze om een of andere reden alleen niet direct hier.

Reisfilms uit China

Vandaag komt daar verandering en laat ik je zien wat ik de afgelopen weken in elkaar knutselde.

Bashang Grasslands

Aan het einde van mijn zomervakantie ging ik twee weken naar de Bashang Grasslands waar ik een flinke wandeling maakte en een flink stuk van de graslanden op een paard ontdekte. Ik vlogde het hele weekend!

Dansen met noodles

Geen echte reisfilm, maar wel de eerste film die ik met mijn nieuwe gadget maakte. De SJ4000 is een action camera en een erg leuk speeltje! Hij is eigenlijk precies hetzelfde als de GoPro, maar een stuk goedkoper. Helaas hebben het editen en het feit dat ik niet kon exporteren naar MP4 er voor gezorgd dat de kwaliteit wat achteruit is gegaan. Op de computer ziet het filmpje er beter uit.
Een paar weken geleden ging ik met mijn collega’s uit eten. Voor de hotpot bestelden we noodles, deze noodles werden door een danser naar onze tafel gebracht. De jongen danste op ‘Xiao Pingguo’ (kleine appel), een nummer dat afgelopen zomer een knaller van een hit was hier in China.

Fietsen in Beijing

Het leuke van de SJ4000 is dat je hem overal op kunt zetten en aan vast kunt maken. Op een stok, op je helm en dus ook op je fiets! Dat deed ik een tijd geleden en met de camera op het stuur van mijn fiets fietste ik naar mijn werk. Het is ietwat lang filmpje geworden, maar het geeft wel echt een goede indruk van het verkeer in Beijing.

Dat waren ze voorlopig. Er is echter een grote kans dat er binnenkort meer films online komen. Er staan nog heel wat filmpjes op mijn harde schijf waar die ik wil bewerken tot leuke reisfilms. Mocht je die films nou gelijk willen zien, dan kun je je abonneren op mijn kanaal, dat zou ik leuk vinden.

Deze blogpost bevat een affiliatelink.
Lees voor meer info mijn disclaimer.

You Might Also Like

1 Comment

 • Yvonne
  Reply
  Mirjam
  17 October, 2014 at 12:56 PM

  Jeetje Yvonne wat een fietstocht, gaat beetje anders er aan toe dan hier hahaha. Maar wel overal goed te fietsen dacht ik. Wel allemaal heel leuk om te zien!
  Groetjes en fijn weekend 🙂

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares