dagen in seoul

Coming Up: Vlogs van mijn Reizen naar Seoul & Shanxi

Een paar weken geleden kwam er al een eerste vlog online, dat was de vlog van mijn eerste dag in Shanxi. Inmiddels heb ik de meeste vlogs ge-edit, en zijn ze klaar om gepubliceerd te worden. In totaal zullen het er ongeveer 7 zijn, van mijn reizen naar Seoul en Shanxi.

Reizen naar Seoul

Begin juli was ik 4 dagen in Seoul en tijdens die stedentrip nam ik mijn camera mee en probeerde ik te vloggen. Het lukte aardig, maar regelmatig vergat ik mijn camera er bij te pakken. Bij het editen ontdekte ik ook dat ik véél rustiger moet zijn tijdens het film. Iets dat best moeilijk voor mij is, mijn gedachten zijn vaak (in mijn enthousiasme) all over the place. Met als gevolg dat ik er bij thuiskomst achter kom dat lang niet al mijn beelden geschikt zijn om te gebruiken.

reizen naar seoul

Editen is leuk!

Hoewel het soms frustrerend is er achter te komen dat ik niet genoeg goed en leuk materiaal heb, vind ik het wel ontzettend leuk om te klooien met Adobe en de vlogs in elkaar te zetten. Knippen, tekst en muziek toevoegen, ik ben er uren mee zoet. Vervolgens moet er natuurlijk een thumbnail bij en dan is het pas echt klaar.
De afgelopen dagen heb ik dan ook veel tijd besteed aan het editen en het maken van de filmpjes.

Vlogs op mijn kanaal

De vlogs zullen op mijn YouTube-kanaal verschijnen, niet hier op mijn site. De eerste vlog zal morgenochtend om 6.00 uur online gaan. Vervolgens verschijnen ze om de dag.
Wil je al mijn vlogs zien, abonneer je dan op mijn kanaal, dan krijg je automatisch een update wanneer de vlog online is gekomen.
Er staan al andere vlogs en videos online, mocht je nu al benieuwd zijn en wat willen zien.

ABONNEER JE HIER

Alvast bedankt voor het abonneren!

Yay or Nay?

Tenslotte hoor ik graag wat je van mijn vlogs vind. Wat vind je leuk, wat niet en waar zou ik kunnen verbeteren? Ik hoor graag je feedback.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

3 thoughts on “Coming Up: Vlogs van mijn Reizen naar Seoul & Shanxi”

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares