SnapShot Sunday

SnapShot Sunday: Chokladkoppen tijdens Stedentrip Stockholm

feature snapshot sunday

Het was in het voorjaar van 2008 dat ik stedentrip Stockholm deed. Met veel medestudenten die het Erasmusprogramma in Jyvaskyla volgen maakten we de overtocht naar Zweden, waar ik een geweldig weekend had.

Stedentrip Stockholm

Ik struinde door het oude stadscentrum, bezocht Skansen, zag de replica van het Vasa-schip en dronk veel koppen koffie (het was nog best fris namelijk).

Stedentrip stockholm

Lees de blog over mijn stedentrip naar Stockholm.

Koffie dronk ik onder andere bij dit leuke cafeetje Chokladkoppen. Ik kan me de details niet meer precies herinneren, want 6 jaar geleden, maar ik weet nog wel dat ik het een leuke en sfeervolle plek vond.

You Might Also Like

3 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Mammalien
  14 September, 2014 at 3:15 PM

  Leuk, ziet er gezellig uit.

  Heb ik gelijk een nieuwe vraag voor je vraag-maar-rubriek: is er een kans dat je nog eens een tijd in bijvoorbeeld scandinavie gaat wonen? Of wat gebeurt er als je China/Azie de rug toekeert?

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   17 September, 2014 at 6:58 AM

   Leuk, een nieuwe vraag! 🙂
   De kans dat ik in een Scandinavisch land ga wonen is denk ik net zo groot als de kans dat ik in een ander Europees land ga wonen. De meeste kans hebben, vooralsnog Nederland & de V.S., maar als er goede en leuke banen in andere landen zijn dan kunnen we daar ook naar toe.

 • Yvonne
  Reply
  Sas
  14 September, 2014 at 3:47 PM

  Ziet er inderdaad erg gezellig uit zeg!

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares