SnapShot Sunday

SnapShot Sunday: kleurrijke & culturele optocht

feature snapshot sunday

Al meer dan eens heb ik het hier op mijn site genoemd; het dansfestival OpRoakeldais. Ik ben er mee opgegroeid en tot aan 2010, toen ik Nederland verliet ben ik er elk jaar geweest. Ik maakte het mee als gastgezin, als speler in het orkest en als tolk. Voor veel mensen is de optocht door het dorp het hoogtepunt van de week.

Culturele Optocht

culturele optocht

Terwijl ik op de stoep sta te genieten van de kleurenpracht die langs trekt, word ik op een bepaald moment de straat opgetrokken al waar deze man (geen idee meer waar hij vandaan kwam) zijn skills met veel plezier laat zijn en mij zonder problemen met zijn zweep weet te grijpen…

Dit was tijdens de culturele optocht van OpRoakeldais, een festival dat elk jaar in Warffum gehouden wordt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Elise
  31 August, 2014 at 10:40 AM

  Mooie foto !

  gr Elise

 • Yvonne
  Reply
  Lief meisje
  31 August, 2014 at 4:39 PM

  Wat een leuke foto.

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares