feature snapshot sunday

SnapShot Sunday: op zoek naar…

Deze foto maakte ik begin 2011, tijdens mijn reis naar Laos. We maakten een trekking van 2 dagen waarom we fietsten, een flinke wandeling maakten en met een kayak over de rivier voeren. Ik herinner me dat de trekking die we deden costume made was: we wilden alle 3 de dingen doen, maar hadden maar beperkt de tijd.

Op zoek naar….

op zoek naar

 In het kleine dorpje waar we de nacht doorbrachten zag ik dit mooie tafereel toen ik een rondje liep.
Ze zijn op zoek naar ….

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

5 thoughts on “SnapShot Sunday: op zoek naar…”

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares