SnapShot Sunday

SnapShot Sunday: slapen op het strand

feature snapshot sunday

Morgen is het Mid Autumn Festival en dat deed me denken aan het avontuur dat ik 4 jaar geleden op Putuo Shan beleefde. Met mijn toenmalige huisgenootje was ik er een paar dagen en hadden we het plan heel avontuurlijk te zijn.

Slapen op het strand

slapen op het strand

In de reisgids die ik had, hadden we gelezen dat accommodatie op het eiland nogal prijzig is en dat slapen op het strand een prima alternatief is voor wie het geld liever op een andere uit wilde geven. En avontuurlijk als wij waren / zijn, besloten we op het strand te gaan slapen.

Het volgende stuk komt uit mijn reisdagboek.

… maar al snel gingen we ergens zitten en haalden we onze spullen voor de nacht tevoorschijn. Vervolgens richting het strand gelopen en de bedjes klaargemaakt. Nou ja, bedjes… Ik had m’n lakenzak en een hoodie die moesten volstaan. (…)
Terwijl we stiekem steeds een beetje zenuwachtiger werden pakte ik m’n deo en kreeg Kyle m’n zonnebrandspray. Voor het geval dat we in de verdediging moesten gaan; dan konden we in elk geval met

Dappere dodo’s waren we. Ahum. Nee, slapen op het strand in Putuo Shan doe ik niet weer.

You Might Also Like

1 Comment

 • Yvonne
  Reply
  Jenny
  7 September, 2014 at 9:58 AM

  Gaaf!

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares