SnapShot Sunday

SnapShot Sunday: uitzicht in Beijing

feature snapshot sunday

Eind oktober van vorig jaar had ik Nederlands bezoek in China. Mijn nicht kwam een weekendje op bezoek. Klinkt misschien gek, maar dat was het niet; ze woonde toen in het mooie Suzhou. Woonde, in de verleden tijd ja, want inmiddels is ze verhuisd en woont ze weer in de Verenigde Staten. In elk geval; toen ze hier was gingen we richting bel en drumtoren.

Uitzicht in Beijing

uitzicht in Beijing

Ik herinner me dat we bijna van de toren afwaaiden, zo hard waaide het. We kozen er voor de beltoren te beklimmen en hadden vanaf daar een mooi uitzicht op de drumtoren.

Mocht je ooit eens in Beijing zijn dan zijn deze torens de moeite waard om op te zoeken. Ze zijn mooi zoals ze tegenover elkaar staan en bevinden zich ook nog eens in een leuke buurt met veel hutongs.

You Might Also Like

2 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Linda
  1 June, 2014 at 5:30 PM

  Ja het waaide inderdaad! En na afloop koffie in dat kleine tentje waar jij een hele tijd Chinees kletste met dat leuke oude mannetje!

 • Yvonne
  Reply
  ♥Inge♥
  2 June, 2014 at 3:42 PM

  Ik zal het onthouden! Ooit wil ik ook eens naar China, maar voorlopig heb ik daar nog geen geld voor….maar het lijkt mij prachtig! Fijne dag verder!

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares