wat pho Bangkok

Sprookjesachtig mooi: Wat Pho bij avondlicht

Van mijn bezoek in 2007 aan Wat Pho herinner ik me dat ik bijna over de honderden toeristen struikelde die samen met mij deze prachtige tempel bezochten en bekeken. Van mijn bezoek in juni van dit jaar herinner ik me dat het er stil en sprookjesachtig mooi was. Ik liep er met open mond rond en had er wel uren kunnen blijven.

Wat Pho bij Avondlicht

Voor mij was het bezoek aan Wat Pho een verrassing; bij mijn weten is het alleen overdag open voor toeristen. En dat klopte ook, want alleen met een toer schijn je ‘s avonds een bezoek aan dit imposante tempelcomplex te mogen brengen.
Ik had geluk dat ik met de Bangkok Night Lights Tour van Expique mee was en onder leiding van gids Natt Wat Pho bij avond mocht aanschouwen.

En omdat foto’s soms meer zeggen dan woorden laat ik je alleen met de foto’s van een prachtig Wat Pho.

wat pho
Het lijkt wel op afbeelding uit 1001 nacht. Never mind de TL-verlichting.

tempel in Bangkok

tempel in Bangkok

wat pho Bangkok

De wolken, de schemering en de boom op links. Voor mij heeft het iets mysterieus.

tempel in Bangkok

wat pho

wat pho

tempel in Bangkok      tempel in Bangkok

wat pho in Bangkok

Ik nam deel aan de tour op uitnodiging van Expique, als onderdeel van Digital Innovation Asia.
Meningen zijn, zoals altijd, van mijzelf. Ik weiger samenwerkingen die mij dat verbieden.
Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

3 thoughts on “Sprookjesachtig mooi: Wat Pho bij avondlicht”

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares