feature snapshot sunday

Snapshot Sunday: hippiestadje Pai, Thailand

In de zomer van 2007 maakte ik voor het eerst alleen een verre reis. Naar Thailand. In 2005 was ik met mijn ouders en broer al in Maleisie geweest, maar nu zou ik dan alleen gaan. Nou ja, alleen… Ik ging vrijwilligerswerk doen in Pai, in het noorden van Thailand. Volgens mij is het inmiddels heel erg toeristisch geworden, maar toen… Toen was het er nog rustig en vredig.

Hippiestadje Pai, Thailand

hippiestadje Pai

Pai, het was er zo fijn, zo relaxed. Ik genoot van al het lekkere eten, de Chai Tea’s, heerlijke Thaise massages, verse shakes, brommerritjes naar watervallen, de tempels en het lesgeven. Ik heb er een fijne tijd gehad en zou stiekem wel eens terug willen om te zien hoe het er nu is.

Ben jij wel eens in hippiestadje Pai geweest? Wat vond je er van?

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

2 thoughts on “Snapshot Sunday: hippiestadje Pai, Thailand”

  1. Ik heb al best veel mensen enthousiast horen praten over Pai (hoewel ze ook zeggen “you either love it, or you hate it”). Ben onderhand toch wel nieuwsgierig. 🙂 Het noorden van Thailand staat sowieso op mijn wensenlijstje!

    1. Als het een love or hate-ding is, dan hield ik er in 2007 enorm veel fijn. Heb er heel goede herinneringen aan.
      En het noorden van Thailand, daar wil ik ook nog wel meer van zien.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares