Miguel Yvonne

Tag: Blogestafette

Een week geleden werd ik getagd door Zuster Klivia / Kliefje om mee te doen aan de blogestafette. De opdracht is om 5 dingen met mijn lezers te delen die ze altijd al wilden weten, maar nooit durfden te vragen. Verder moet ik 3 bloggers taggen en die doen vervolgens precies hetzelfde.

Blogestaffette

Op het moment dat ik het blogje las voelde ik me vereerd en verrast. Had de leuke Klief mij zomaar genomineerd! Je moet weten dat wij elkaar echt al járen volgen (ik heb tot in juli 2010 reacties terug kunnen vinden) en sinds tijden erg fanatiek wordfeud spelen. We zijn vrienden op Facebook en zo af en toe mailen we wat heen en weer. We hebben elkaar echter nog nooit irl gezien, Misschien bij mijn volgende bezoek aan Nederland?

Anyways, 5 dingen die jullie altijd al over mij hebben wilden weten. Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan, helemaal omdat ik onlangs nog een soortgelijke blog schreef en daarin 11 feitjes deelde. Het zijn er 5 geworden, maar of ze nou zo sappig zijn…

 1. Ik kan ontzettend koppig en eigenwijs zijn. Echt waar. Ik doe sommige dingen ook het liefst zelf omdat ik dan weet dat ze goed gedaan worden. Mocht ik het dan toch verkeerd doen, dan is er niet iemand anders die de wind van voren krijgt.
 2. Doordat ik alles het liefste zelf wil doen is het vragen van hulp als iets niet lukt soms best lastig. Dat had ik op de middelbare school al en ook later op het HBO. Gelukkig werd het een stuk minder toen ik de Pabo ging doen.
 3. Mijn favoriete Nederlandse band is Bløf. Niet lang voordat Chris Götte verongelukte ontdekte ik hun muziek (ik zat in 5VWO) en in de jaren daarna ging ik het hele land door om ze te kunnen zien optreden. In totaal heb ik in een aantal jaren een stuk of 20-30 concerten bezocht. In het huis van mijn ouders liggen nog heel wat albums met foto’s, posters en setlijsten.
 4. Nog maar een bekentenis dan: ik vind het lastig om ons huis op orde te houden. Naast het full time werken moet ik eten koken, de was bijhouden, afwassen, vegen, dweilen, de badkamer poetsen en ga zo maar door. En echt, daar gaat me toch een hoop tijd in zitten! Tijd die ik veel liever besteed aan het doen van leuke dingen zoals bloggen, lezen, lekker (uit) eten, dingen doen met Miguel, met de kat spelen, slapen enzovoorts. Het is dan regelmatige best wel een rommeltje hier in huis…
 5. Al een langere tijd zitten ik en mijn familie in een situatie waarbij het gewoon kut is (excuse my French, maar ik zeg het gewoon even hoe het is) dat ik zo onnoemelijk ver weg woon. Het niet even spontaan langs kunnen gaan, een dagje op bezoek kunnen, er voor ze zijn, dat is op sommige momenten echt heel moeilijk en helemaal niet leuk.

Nou… dit waren de vijf spannende dingen die je altijd al had willen weten over mij, maar nog nooit durfde te vragen. Heel spannend zijn ze naar mijn idee niet, maar wat is er nog te schrijven na al die voorgaande tags? Mocht je nou nog een vraag voor me hebben en genoeg lef hebben, stel hem dan gerust hier bij de comment. I’m happy to answer them!

Oh, en voordat ik het vergeet, het belangrijkste van alles, de nominaties. Ik hoop dat Marieke, aka Brouwertje mee wil doen, Sandra van TravelbySan en ik zou het ook leuk vinden wanneer Judith haar diepste geheimen met ons deelt.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

14 thoughts on “Tag: Blogestafette”

 1. Goh, punt 4 klinkt mij heel bekend in de oren, haha. Ik werk ook fulltime en dan schiet het huishouden er ook wel eens ‘n beetje bij in. ‘s Avonds heb ik er ook niet altijd zin in en in ‘t weekend doe ik liever leuke en gezellige dingen 😉
  Ja, dat is een groot nadeel als je zover uit elkaar woont. Je kunt niet spontaan even langs gaan en bij je familie zijn. In bepaalde situaties lijkt me dat erg moeilijk!

 2. Ik vraag me af wat de bijdrage van vriendlief is bij punt 4. 😉
  En punt 5 is gewoon klote. Sterkte.

  Ik wordfeud ook graag! Hoe heet je daar, ga ik je een uitnodiging sturen.

 3. Leuk om te lezen! Dat laatste puntje is wel wat minder hè? 🙁
  Hihi ik werk niet eens en heb al moeite om m’n huis op orde te houden. Dus kan het me heel goed voorstellen!
  Ik heb altijd zóveel andere dingen die ik moet of wil 😉

 4. Leuk! Thanks voor het taggen! Ik kan me voorstellen dat het voor jullie soms heel lastig is om zo ver weg te wonen, moeilijk hoor. Hopelijk kun je er toch een beetje je weg in vinden 🙂

 5. Oh, nu moet ik er dus aan geloven? Je weet dat ik mijn diepste geheimen niet op mijn blog zet. 🙂 Maar ik zal kijken of ik er een leuke draai aan kan geven, dank in ieder geval voor het doorgeven!

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares