Centraal China China Reizen in China

Video: eten in Kaifeng & Luoyang

eten in Kaifeng

Hoewel ik sinds een aantal maanden een videocamera heb ben ik nog altijd zoekende hoe ik hem precies wil gebruiken. Ik vind het leuk filmpjes te maken maar doordat ik er vooraf nooit echt over nadenk lijkt het materiaal bij terugkomst nooit zo geschikt. Deze reis had ik echter wel een plan: shots van eten!

Eten in Kaifeng

In Luoyang en Kaifeng kwamen elke avond geweldige avondmarkten met honderden eetstalletjes tevoorschijn. Van al dat lekkers heb ik uiteraard flink gesmuld. Behalve heerlijk gegeten heb ik ook gefilmd zodat ik al dat lekkers met jullie kan delen. Al die beelden resulteerden in het volgende filmpje.

Het eten in Kaifeng is geweldig. Je vindt er een grote variëteit aan gerechten en street food. Vooral het laatste vind ik fantastisch. Het lokale eten proberen is iets wat reizen voor mij zo bijzonder maakt. En ik probeer dan ook graag van alles.

Mocht je het filmpje leuk vinden om te zien dan zou ik het leuk vinden wanneer je een duimpje omhoog geeft of je aanmeldt voor mijn kanaal.

You Might Also Like

No Comments

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares