China Werken als TEFL leerkracht

Video: health check voor aliens in China

4 dagen beijing

Tot voor kort maakte ik wel filmpjes, maar dit deed ik over het algemeen voor mezelf. Ze zijn leuk om zo af en toe eens terug te kijken en dingen opnieuw te beleven. Onlangs kwam ik weer wat fragmenten tegen. Onder andere van mijn health check die ik vorig jaar deed. Die fragmenten heb ik samengevoegd tot een kort filmpje.

You Might Also Like

2 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Mirjam
  12 June, 2014 at 8:51 AM

  Hoi Yvon, bij mij doet hij het niet. Er staat deze video is door de gebruiker verwijderd.

 • Yvonne
  Reply
  Mirjam
  13 June, 2014 at 8:30 AM

  Jaaa, bedankt hij werkte nu wel. Leuk om te zien. Ik moest wel lachen om de aliëns haha.

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares