Azië Bestemmingen Filipijnen Reisfilms

Video: wat heeft het leven voor mij in petto {een fortune teller in Manilla}

filipijnen

Op de laatste dag van onze reis door de Filipijnen besloten we naar de wijk Quiapo te gaan en daar wat rond te struinen. We lazen over een enorme markt die zich in deze wijk bevindt en aangezien ik een zwak heb voor markten moest ik daar gewoon heen. En daar, in Quiapo kwamen we heel veel fortune tellers tegen.

Rondom de Quiapo Kerk vind je heel veel kraampjes waar men allerlei ‘prullaria’ verkoopt. Leuk voor wanneer je op zoek bent naar een wat unieker souvenir wellicht.
Miguel spotte al snel een aantal waarzegsters en stuurde mij er op af. Eh…. Ik ben nogal sceptisch en geloof niet zo in dit soort dingen, maar goed waarom zou ik het niet proberen? Hoe het was? Kijk dit filmpje maar en dan zie je wat deze fortune teller in Quiapo mij te vertellen heeft!

You Might Also Like

No Comments

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares