Adverteren

GoYvon is een snelgroeiend reisblog dat zich met richt op het wonen, werken en reizen in China. En op de andere bestemmingen die Yvon aandoet en worden er praktische tips gegeven.

Met een, sinds januari 2013, gemiddelde maandelijkse groei van 28% is GoYvon een uitstekend platform voor uw bedrijf om uw product of diensten te adverteren aan een specifieke doelgroep.

Waar komen lezers van GoYvon vandaan?
Het merendeel van de bezoekers komt uit Nederland (60%), op de voet gevolgd door België. Daarnaast bestaat een deel van de bezoekers uit reizigers die al in China zijn en ter plaatse extra informatie zoeken.

Waarvoor komen bezoekers vooral naar GoYvon?
Reizen in China, Engelse les geven in China, Parijs en bezienswaardigheden Beijing zijn een aantal veel gebruikte zoektermen.
Mogelijkheden.
Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden, waaronder de volgende.

Advertentie of banner.
Voor een bepaalde tijd of tot een bepaald aantal kliks (ppc) bereikt is plaats ik uw banner.

Persbericht.
Als het om reizen, stedentrips, travelaccessoires of andere reisgerelateerde onderwerpen gaat ben ik altijd benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen. Mocht u over deze onderwerpen persberichten versturen, dan mag u mijn email altijd toevoegen aan de lijst. Wanneer informatie mij voldoende aanspreekt zal ik daar op GoYvon aandacht aan besteden.

Review.
Producten die u verkoopt en extra onder de aandacht wilt brengen kunnen door mij getest en beoordeeld worden. Vervolgens bespreek ik mijn ervaringen in een artikel dat ik zal plaatsen. Het testen en uitproberen van een product biedt geen garantie voor een positieve review. Aan reviews wordt altijd de zin “Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Voor meer info verwijs ik je naar mijn disclaimer.

Advertorial.
In overleg over de inhoud schrijf ik een advertorial voor u op GoYvon met daarin een of meerder links verwerkt. Aan gesponsorde artikelen wordt altijd de regel “dit artikel werd geschreven in samenwerking met (bedrijfsnaam)”  toegevoegd.

Overig.
Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met GoYvon? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via het contactformulier of door rechtstreeks te mailen naar goyvon@gmail.com.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares