In de media

Soms verschijnen er elders artikelen die door mij geschreven zijn of artikelen die over mij gaan. Hier vind je een overzicht. Klik op het kopje om het desbetreffende artikel te lezen.

De Volkskrant.
Voor een rubriek over langeafstandrelaties werden Miguel & ik geïnterviewd door de Volkskrant. Helaas werd het nooit geplaatst. Gelukkig kreeg ik wel de uitgeschreven versie toegestuurd.

Backpackgek.nl.
Freek en Claudia maakten een lange wereldreis en schreven daarover op hun toffe blog backpackgek. Ze interviewden mij over mijn leven in China, mijn tofste reiservaring en meer.

Blad van de Nederlandse Vereniging Peking.
Ik woonde nog maar net in Beijing toen ik geïnterviewd werd voor de rubriek ‘wij zijn geland’.

Travellifestyle.nl.
In haar rubriek ‘op reis met’ interviewt Michelle reizigers over hun vakantiebestemming. Ze vroeg mij de hemd van het lijf over mijn reis naar Zuid-Korea.

ChinaCourant.
ChinaCourant brengt ‘economisch nieuws uit China dichtbij’ en interviewt geregeld Nederlanders die in China wonen en werken. Ik werd geïnterviewd over mijn werk, de positieve en negatieve kanten van wonen & werken in China en mijn ambities.

Literaire Toerist.
Voor de Literaire Toerist werd ik geïnterviewd over mijn favoriete literaire bestemming. Die bestemming was het huis van Ernest Hemingway in Key West, Florida.

Dagblad van het Noorden.
Tot een bepaalde tijd geleden had twee blogs. Deze en mijn persoonlijke site waar ik echt over van alles en nog wat schreef. Voor die laatste werd ik geïnterviewd door het Dagblad van het Noorden. Iets wat ik zelf stiekem best wel heel tof vind!

Expedia Reisblogs.
Ik vertelde hoe ik in China terecht ben gekomen, over mijn studie Chinees en over de dingen die echt niet mogen ontbreken wanneer ik op reis ga.

Reizen met de trein.
Op deze site die over treinreizen gaat vertel ik over mijn meest bijzondere treinreizen.

Thank God it’s Sunday!
Op NPO Radio 2 vertelde ik over het betalen van je elektriciteitsrekening in Beijing.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares