klaar voor vertrek

All my bags are packed. I’m ready to go

De eerste regel van leaving on a jet plane‘. Met een straaljager ga ik dan wel niet, maar al m’n tassen zijn wel gepakt en ik ben klaar om te gaan. Geloof ik.

All my bags are packed

Ja! I’m ready for it. Kijk er naar uit om het land van rochelen, stokjes, de muur, de bierfeesten, de baby’s met open broek, waar facebook geblokkeerd is te gaan leren kennen.

Zaterdag begint de introductie en 25 augustus krijg ik te horen waar ik les zal gaan geven. Dan weet ik dat eindelijk!

biermuseum qingdao

Zoals gezegd, de tassen zijn gepakt, het paspoort ligt klaar, m’n e-ticket heb ik binnen handbereik. Over een half uur stappen we in de auto richting Schiphol. Daar heb ik om 13 uur afgesproken met Rogier, de jongen die hetzelfde programma gaat doen en dezelfde vlucht heeft.

Lieve allemaal, ik ga jullie missen!!
Liefs, Yvonne

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

14 thoughts on “All my bags are packed. I’m ready to go”

 1. Haha, heb de zomercolumn gezien inderdaad. Hi-la-risch! Ik wil minstens 1 foto van een baby met open broek zien! Goede reis!!

 2. Heey meissie,
  als je dit leest heb je in ieder geval al een deel van je vlucht erop zitten, maar waarschijnlijk zelfs alles al.Dat betekent dat je er bent! WHAAAH!Eerst maar goed uitrusten van de lange vlucht en dan snel vertellen wat je eerste indrukken zijn!
  XXX

 3. Hallo lieverd,

  Hoop dat je een goede vlucht hebt gehad, zonder al te veel vertraging.Wij hebben ongeveer een uur in de file gestaan.Tegen half negen thuis na wat gegeten te hebben in de stad. Toen was jij al bijna in Egypte.
  Daarna nog een aantal uren en dan kan het grote avontuur beginnen.
  Heeeeel veel plezier en genieten maar.

  Dikke kus
  mam

 4. Heel succes daar in China! Geniet ervan! Is misschien af en toe moeilijk als er dingen ontbreken die je nodig hebt.. maar toch..blijf genieten!!
  Groetjes,
  Miriam

 5. Hoi Yvonne,

  Het gaat er dan toch echt van komen! Super!!! Ik wens jou een goede reis en vooral heel veel bijzondere momenten daar in China!

 6. Ik zag die zomercolumn vanochtend ook, echt hilarisch inderdaad. Dat belooft wat! Heel veel succes in Chin, have fun & keep us posted!

 7. Haha, ik hoorde het vanmorgen op het journaal over Chinezen en bier 😉
  Een hele goede reis gewenst en veel plezier & succes in China!

  liefs Insoon

 8. Suuuperspannend meis, heel veel plezier en we houden contact! Ik heb alweer een heleboel nieuwtjes waarvan de beste wel is dat ik waarschijnlijk genoeg tijd ga hebben om je te komen opzoeken! 😀
  Hou ons vooral op de hoogte, ben zo benieuwd hoe je het gaat hebben! Kus!

 9. En, heb je een fijne reis gehad? Was Rogier een aardige jongen? Vast wel!!

  Veel plezier met de intro….

  Liefs x

 10. He juf,

  Heel veel plezier daar in China. Echt helemaal gaaf. Geniet ervan!! Hier regent het pijpenstelen…

  Groetjes, Carola

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares