winactie

Give Away: 4×2 tickets voor Cinemasia (Den Haag, Rotterdam & Eindhoven)!

Het is half 7, donderdagochtend, terwijl ik dit type. Nog een ruim half uur en dan moet ik vertrekken voor weer een fijne dag met heerlijk veel Chinees (ik ga zo hard vooruit!). Maar goed, dat is niet waar ik zo vroeg een blog aan het tikken ben. De reden dat ik zo vroeg aan het schrijven ben is een leuke winactie die ik voor jullie heb!

“Maar moet je daar zo vroeg voor op dan Yvonne?”
Nou, in principe niet, maar (sommige van) de tickets die je kunt winnen moet je al op zaterdag 11 april gaan gebruiken en dus is er niet veel tijd.

Cinemasia

cinemasia

Jongens, wat zou ik zelf graag een aantal van de kaartjes willen om zo wat films te gaan bekijken! Het is dat ik niet in de buurt ben, want anders was ik écht wel gegaan! Er staan namelijk een paar films op het Cinemasia Film Festival die me heel interessant lijken.
Het Cinemasia Film Festival bestaat sinds 2004 en het was oorspronkelijk een tweejaarlijks filmfestival dat zijn oorsprong in Rotterdam heeft. Sinds 2012 vindt het elk jaar plaats en dat is natuurlijk alleen maar leuk. Het betekent dat er meer goede films worden gemaakt en er meer aandacht is voor de unieke culturele diversiteit van Azië en de migratie & verspreiding van Aziaten over de wereld.

The coffin in the mountain

Winnen!

Als China / Azië-liefhebber & blogger mag ik van het Cinemasia Film Festival 4×2 kaarten weggeven voor een aantal films die de komende week zullen draaien in verschillende steden. Voor de films in Eindhoven moet je er snel bij zijn, want dat is al dit weekend.

2 tickets voor de Taiwanese openingsfilm Paradise in Service, 10 april, Eindhoven

In deze film snijdt de grote Taiwanese regisseur Doze Niu een taboe-onderwerp in de recente Taiwanese geschiedenis aan, namelijk dat het Taiwanese leger van 1951 tot 1990 bordelen runde, aangeduid als ‘Eenheid 831’. Deze lagen op afgelegen eilanden die uitkijken op het Chinese vasteland. Dit biedt het kleurrijke decor voor een coming-of-age verhaal over volwassen worden en het onderscheid verkennen tussen liefde en lust, terwijl tegelijkertijd de gevoelige relatie tussen China en Taiwan wordt aangestipt.

Paradise in Service

2 tickets voor Dearest, zaterdag 11 april 17:00 uur, Natlab (by Plaza Futura) Eindhoven: deze film van de grote Chinese regisseur Peter Chan en steractrice Zhao Wei is een kraskraker in China en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, actueel onderwerp over adoptie en kinderhandel.

2 tickets voor KaraOrchestra, zondag 19 april 17:00, Worm Rotterdam: deze film integreert Taiwanese aboriginal muziek met muziek van de culturele elite in ‘t Taipei National Theater & Concert Hall (‘t Concertgebouw van Taiwan).

2 tickets voor Red Amnesia, zaterdag 18 april 19:15, Filmhuis Den Haag

Hoe doe je mee?

Laat in een reactie achter welke film je graag zou willen zien & waarom. Gebruik een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken mocht je winnen en zodat Cinemasia je een bevestiging kan sturen wanneer de kaartjes voor je klaar liggen. Het is ook handig dat je zeker weet te kunnen, zeker wanneer je kaartjes wilt winnen voor de films die al dit weekend draaien.Ik zou het waarderen wanneer je de winactie deelt via social media en / of mij  & het Cinemasia Film Festival volgt op social media.
GoYvon: Facebook ~ Twitter ~ YouTube.
CFF: Twitter
Deelnemen voor de films op 10 & 11 april kan tot vrijdag 03.00 uur Nederlandse tijd.
Deelnemen voor de films op 18 & 19 april kan tot donderdag 16 april 12.00 uur Nederlandse tijd.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

6 thoughts on “Give Away: 4×2 tickets voor Cinemasia (Den Haag, Rotterdam & Eindhoven)!”

  1. Sounds nice! Jammer dat Shanghai niet om te hoek licht van NL, anders had ik natuurlijk mee gedaan.
    Wel een hele leuke actie voor de Dutchies.

  2. Zelf kan ik er helaas ook niet bij zijn, maar ik doe mee voor mijn zusje, die erg van cultuur houdt en ik graag blij zou maken met twee tickets! Ik denk dat ze Dearest het leukst zou vinden…

  3. Heey,
    Wat een leuke actie! De film Dearest, komende zaterdag, lijkt me interessant om te zien. Het klinkt als een goede film met zo’n actueel onderwerp, en als je nog een extra reden nodig hebt: als ik er niet was gekomen, hadden mijn ouders een Chinees meisje geadopteerd 🙂

  4. Wat leuk dat je tickets weg mag geven voor Cinemasia. Een paar jaar geleden was ik vrijwilligers tijdens het event in Amsterdam. Helaas, kan ik de komende weekenden niet. Succes met deze winactie. (p.s. in de vorige comment stond mijn oude website vermeld….)

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares