Persoonlijk

Bijna naar Nederland :: het Aftellen is Begonnen

eiland putuo shan

Sabadeekah!!!
Een laatste, korte blog voordat ik voor een paar weken naar Nederland kom. Momenteel ben ik in Thailand, waar ik nog een paar dagen zal blijven. Benieuwd wanneer ik precies naar Nederland kom? Lees dan snel verder!

naar nederland

Bijna naar Nederland

Na 6 dagen heerlijk op het strand van Koh Chang te hebben geleden ben ik nu weer terug in Bangkok. We brachten er samen 4 dagen door en die waren fantastisch! Op een paar regenbuien na. Na de 4 dagen samen was ik alleen. Miguel was aan zijn reis naar Florida begonnen.

De afgelopen 4 weken waren super! We hebben veel gedaan, gezien en beleefd.

De komende twee dagen verblijf ik in Bangkok. Aanstaande zondag is mijn vlucht naar Amsterdam. Ik vertrek om 2 uur ‘s nachts.

Voor wie nieuwsgierig is en me op wil komen halen, dit zijn mijn vluchtgegevens:
Bangkok vertrek: 02:15
Vluchtnummer: MS0961

Cairo vertrek: 11:00
Amsterdam aankomst: 15:00
Vluchtnummer: MS0757

De eerste paar dagen zal ik bij mijn ouders zijn. Daarna zal ik waarschijnlijk ook nog een paar dagen in Nijmegen te vinden zijn. Mijn 06-nummer werkt als het goed is weer zodra ik voet aan land zet. Mocht het nummer niet werken, dan kun je me ook bereiken op de huistelefoon van mijn ouders. Mocht je dat nummer niet hebben, stuur dan even een mailtje.

See you soon!!!
Love, Yvonne

You Might Also Like

9 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Wouter
  20 July, 2011 at 6:54 PM

  Ik zal er zijn!

  Je vliegtuig Van Cairo naar AMS: http://www.airliners.nl/2009/110709-Egyptair-SU-GBW.jpg
  Dus niet in die er naast staat! kan niet missen dus!

 • Yvonne
  Reply
  Celine
  20 July, 2011 at 6:54 PM

  Hey meis,

  Gaat me helaas niet lukken. Zit dan weer in UMC Groningen, dus zal richting Warfum zwaaien dan :)! Een hele goede reis! fijn dat je weer ff terug bent. kus

 • Yvonne
  Reply
  Mam
  20 July, 2011 at 6:55 PM

  Hoi,
  Nog 3 nachtjes slapen en dan kunnen we je ophalen van Schiphol.
  Wij zijn er op tijd. Een goede vlucht en ik ga nu de uren maar tellen.
  Tot snel. dikke kus

 • Yvonne
  Reply
  Linda
  20 July, 2011 at 6:55 PM

  Goede reis! Ik hoor dat ik een BBQ mis! Helaas zien we elkaar niet maar wie weet later dit jaar in China? Of toch in Florida….?

 • Yvonne
  Reply
  Floortje
  20 July, 2011 at 7:55 PM

  Hee meis!
  Ik ga het helaas niet halen om je op te pikken, maar vanaf de eerste week van augustus moeten we zeeeker snel meeten. Goede vlucht!! Kus

 • Yvonne
  Reply
  Elise
  21 July, 2011 at 6:55 PM

  Hai, je komt weer naar huis !

  Je bent een jaar weg geweest he .. hele goede reis meid !

 • Yvonne
  Reply
  Lineke
  22 July, 2011 at 6:56 PM

  Hai Yvonne,

  Leuk dat je weer naar Nederland komt. Je weet, dat Inge tot 9 augustus met vakantie is? Verder moest ik je nog de groeten doen van Kerli. Hans en ik hebben haar ontmoet in Tartu en later nog bij haar ouders in Varstu, Estland. Heel veel plezier in Nederland en heel misschien nog tot ziens?!
  Groetjes

 • Yvonne
  Reply
  Michelle @ The World is a Book
  23 July, 2012 at 5:05 PM

  Wat heb je een leuke blog! Ik zet je bij mijn lijstje 🙂 Ga je wel weer terug of blij je nu in Nederland?

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   24 July, 2012 at 3:05 AM

   Hoi Michelle,

   bedankt voor je compliment! Dat is altijd leuk om te horen.
   Dit berichtje was van vorig jaar, maar had ik er ook dit jaar op kunnen zetten. Aankomende zaterdag vlieg ik naar Europa om daar 5 weken vakantie te houden. Daarna weer terug naar China voor in elk geval een half jaar.

  Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares