Miguel Yvonne

In de media: het Dagblad van het Noorden interviewde mij!

Een balletje kan soms raar rollen. Het begon met het blogje over lang zijn dat ik schreef en het eindige met een interview in het Dagblad van het Noorden. Het kan soms raar lopen. Maar wel leuk! Hieronder het interview dat op 28 december 2013 in de krant verscheen.

Deze blog verscheen op mijn oude site, maar ik laat de lezers die me daar niet volgden dit interview alsnog graag lezen.

Houd er bij het lezen rekening dat journalisten vaak dingen mooier maken dan ze zijn. Ik spreek dus echt niet vloeiend Chinees! Klik op de afbeelding om in te kunnen zoomen.

interview dvhn

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

16 thoughts on “In de media: het Dagblad van het Noorden interviewde mij!”

  1. Leuk artikel! En dat ze zeggen dat je vloeiend Chinees spreekt, ach… Zolang je in de toekomst geen Chinezen in Groningen tegenkomt die deze krant hebben gelezen is dat in dit artikel ook alleen maar een pluspunt! 😉

    1. Dank je! Ik geloof dat ik er toen wel wat volgers bij had gekregen. In elk geval had ik de dag van publicatie heel veel bezoekers. Maar omdat ik vlak daarna stopte met Limoentjeslife denk ik dat ze allemaal weer verloren zijn gegaan, haha.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares