leven in china feature

Leven in China #10 vieze, vuile verhuisellende

Wanneer je me volgt op Instagram heb je vast een paar foto’s voorbij zien komen en als je hier elke maandag trouw ‘leven in China’ komt lezen ben je er ook van op de hoogte: de verhuizing die hier in Beijing gaande is. Er moet nog zo veel gedaan worden dat ik nu (zondagavond) geen tijd heb voor een uitgebreid weekverslag, dat komt later, maar tijd om een paar verhuisfoto’s te plaatsen heb ik wel. Dus terwijl ik op het eten wacht dat zojuist besteld is plaats ik een paar foto’s van ons nieuwe onderkomen.

Verhuisellende

verhuisellende

verhuisellende

verhuisellende

verhuisellende

Zo zag alles (echt alles) er uit. En zo ongeveer ziet de keuken er nu nog uit.

We slapen / sliepen er zondagnacht en morgenavond, na het werk gaat de aanval op de keuken ingezet worden!

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

9 thoughts on “Leven in China #10 vieze, vuile verhuisellende”

    1. We hebben nu een jaarcontract getekend. De eigenaar wil alleen per jaar verhuren, maar waarschijnlijk hoeft hij het voorlopig niet terug. Dus hopelijk wat langer!

  1. Brrr! Ik ga al bijna over mijn nek bij het zien van de foto’s alleen al. En dan ben ik niet eens degene die er middenin zit. Succes met de grote schoonmaak daar!

  2. Gatverdegatver! Ons huis was ook zo enorm smerig en verwaarloosd. Wat een karwei om dat weer schoon te krijgen. Ik heb met je te doen. :\ Succes! (En sterkte…)

    1. Echt waar? Ik denk dat het in Nederland wel uitzonderlijk is. Hier in China lijkt het bijna standaard…
      Hoe lang kostte het jullie?

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares