Review: 100% Rotterdam + krijg deze gids cadeau

Bij terugkomst van mijn vakantie naar de Filipijnen lag er een pakketje op mij te wachten. Een pakketje uit Nederland! Van mo’media ontving ik de reisgids 100% Rotterdam om te reviewen. Ik plaatste een foto van de gids op Instagram en schreef erbij dat ik er, hoewel ik er nog nooit geweest ben, misschien wel zou kunnen wonen, mocht ik ooit terug naar Nederland komen. En door 100% Rotterdam te lezen ben ik nog enthousiaster geworden!

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd.
Voor meer info verwijs ik je naar mijn disclaimer.

100% Rotterdam Reisgids

100% Rotterdam

De stadsgids 100% Rotterdam heeft de stad opgedeeld in 3 stadsdelen; centrum & het oude westen, stadsdriehoek & kralingen en rondom de maas. Ik vind het altijd prettig wanneer reisgidsen dat doen, ik krijg dan een beter overzicht van de stad en kan me vaak beter oriënteren (hoewel ik standaard de verkeerde kant op loop).

Bij het lezen van de gids had ik echt zin om naar Rotterdam te gaan! Vooral naar alle leuke restaurantjes en cafés die er in voorkomen, bijvoorbeeld naar restaurant ‘Open’, ‘Bierhandel’ De Pijp, Burgertrut of Tinto. En dat niet alleen, de stad heeft op cultureel gebied schijnbaar ook heel wat te bieden. Dat wist ik echt niet! Zo leer ik nog eens wat over ons kikkerlandje.

Wat ik een plus vind zijn de kaartjes met daarop wandelroutes door de wijk heen. Aan het eind van ‘de wijk’ vind je een kaart met daarop een wandelroute en een uitgebreide uitleg van hoe te lopen en wat je er tegen kunt komen. Ik houd van ronddwalen door steden, zonder kaart, maar soms heb ik het gevoel dan veel te missen. Zo’n wandelroute lijkt me een prima manier om veel te zien; ik zou het als richtlijn gebruiken en af en toe lekker eigenwijs van de route afwijken, haha.

100% Rotterdam

En mocht je de gids nou te zwaar vinden (wat ik me niet kan voorstellen) of gewoon niet mee willen nemen, dan pak je toch gewoon alleen de kaart mee? Of, wanneer je modern bent en mobiel, dan gebruik je de 100% navigatie-app (voor zowel iPhone als Android) die je (offline) door de stad leidt.

100% rotterdam
Een klein kaartje dat zo je broekzak in gaat!

Ontvang de 100% Rotterdam stadsgids gratis!

Nieuwsgierig geworden naar Rotterdam en deze gids? Hij ligt nu in de winkels, is verkrijgbaar in webshops en is onder andere hier te koop voor €12,95.
Je kunt hem natuurlijk gewoon kopen, maar 100procenttravel heeft vanaf 1 maart een actie waarbij de gids gratis in je bezit kunt krijgen. Je krijgt de gids dan namelijk gratis bij de aankoop van een 100% stedengids, een 100% regiogids of een 100% landengids. Wees er wel snel bij, want de actie geldt zolang de voorraad strekt. 

Ben jij al eens in Rotterdam geweest?

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

3 thoughts on “Review: 100% Rotterdam + krijg deze gids cadeau”

 1. Oh awkward haha. Dacht echt dat je m kon winnen, ahum te snel gelezen. Anyways, leuke gidsen zijn dat hê en ik snap je gevoel: you don’t wanna miss things, dus ik hou de kaart er ook lekker bij!

 2. Hoi,

  Ik wil graag een 100% reisgidsboek van Rotterdam hebben.
  Kan je het opsturen naar mij thuis?
  Isabel Van Calster
  Dorpshart 32 / 15
  2870 Puurs
  Belgium

  Alvast bedankt.
  Mvg,
  Isabel

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares