feature snapshot sunday

SnapShot Sunday: Gyeongbokgung Paleis in Seoul

Deze zondag weer een foto uit mijn collectie. Het lijkt steeds moeilijker te worden om een goede en leuke foto uit mijn collectie te selecteren. Foto’s van jaren geleden zijn zo anders: ik kan wel zien dat ik betere en andere foto’s ben gaan maken. Deze week een foto uit Zuid-Korea.

 Gyeongbokgung Paleis

Deze foto maakte ik aan het begin van de reis, tijdens mijn bezoek aan het Gyeongbokgung paleis. In dit paleis worden op bepaalde tijdstippen shows getoond, een soort wisseling van de wacht. Het gebeurt precies zo als vroeger ook gebeurde!

Gyeongbokgung Paleis

Ben jij al eens in Seoul geweest?

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares