Binnen-Mongolië Reizen in China

SnapShot Sunday: kameel in de Gobi Woestijn

feature snapshot sunday

Afgelopen week heb ik zo vaak gedacht aan de reis naar Binnen-Mongolië die ik in de eerste week van oktober maakte, bijna elke dag wel! Ten eerste omdat ik het er zo naar mijn zin heb gehad, maar vooral ook omdat ik snakte naar frisse en schone lucht.

Kameel in de Gobi Woestijn

kameel

Behalve naar de graslanden ging ik ook naar de Gobiwoestijn. Ik was er een dag en een nacht en reed er kameel. Een geweldige ervaring waar je later deze maand meer over zal kunnen lezen en zien hier op GoYvon.

Ik maakte onder andere een tocht door de woestijn, op de rug van een kameel. Heel bijzonder!

Fijne zondag!

You Might Also Like

7 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Mirjam
  12 October, 2014 at 9:35 AM

  Wat geweldig op een kameel! Tja schone lucht lijkt zo normaal voor iedereen maar dat is het helaas dus niet. Ik woon ook niet op zo’n gunstige plek in Nederland, hoe de wind ook waait er komt altijd (onzichtbare) rotzooi mee.

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   13 October, 2014 at 8:18 AM

   Bedankt voor je berichtje Mirjam.
   Balen dat je zo vaak last hebt van de rotzooi die jouw kant op komt waaien. Waar in Nederland woon je ongeveer?

   • Yvonne
    Reply
    Mirjam
    13 October, 2014 at 8:13 PM

    Ik woon in Brabant Yvonne, dus maakt niet uit hoe de wind waait helaas…

 • Yvonne
  Reply
  Liliane
  12 October, 2014 at 2:28 PM

  Die kameel is hilarisch haha 😀

 • Yvonne
  Reply
  Nicetobeout
  12 October, 2014 at 8:59 PM

  Geweldig,mijn droom! Ben benieuwd.

 • Yvonne
  Reply
  inge
  12 October, 2014 at 10:15 PM

  Klinkt tof! Succes met de vieze lucht daar

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   13 October, 2014 at 8:24 AM

   Dankjewel! Gelukkig is het vandaag een stuk beter, we hebben zelfs blauwe lucht!

  Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares