feature snapshot sunday

SnapShot Sunday: kameel in de Gobi Woestijn

Afgelopen week heb ik zo vaak gedacht aan de reis naar Binnen-Mongolië die ik in de eerste week van oktober maakte, bijna elke dag wel! Ten eerste omdat ik het er zo naar mijn zin heb gehad, maar vooral ook omdat ik snakte naar frisse en schone lucht.

Kameel in de Gobi Woestijn

kameel

Behalve naar de graslanden ging ik ook naar de Gobiwoestijn. Ik was er een dag en een nacht en reed er kameel. Een geweldige ervaring waar je later deze maand meer over zal kunnen lezen en zien hier op GoYvon.

Ik maakte onder andere een tocht door de woestijn, op de rug van een kameel. Heel bijzonder!

Fijne zondag!

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

7 thoughts on “SnapShot Sunday: kameel in de Gobi Woestijn”

  1. Wat geweldig op een kameel! Tja schone lucht lijkt zo normaal voor iedereen maar dat is het helaas dus niet. Ik woon ook niet op zo’n gunstige plek in Nederland, hoe de wind ook waait er komt altijd (onzichtbare) rotzooi mee.

    1. Bedankt voor je berichtje Mirjam.
      Balen dat je zo vaak last hebt van de rotzooi die jouw kant op komt waaien. Waar in Nederland woon je ongeveer?

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares