feature snapshot sunday

SnapShot Sunday: mijn eerste verre reis

Negen jaar geleden is het al weer dat ik mijn eerste verre reis maakte. Samen met mijn ouders en broer reisde ik naar Maleisië om daar vrienden te bezoeken. In 3 weken deden we heel wat mooie plekken aan en zagen we heel wat van het Maleisisch schiereiland. Ik herinner me nog goed de trektocht die we door de Taman Negara maakten.

maleisie taman negara snapshot

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

One thought on “SnapShot Sunday: mijn eerste verre reis”

  1. Leuk! De Taman Negara ben ik niet geweest, tot 2 keer toe wou ik er wel heen maar het is er nooit van gekomen door tijdsgebrek 😀

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares