SnapShot Sunday

SnapShot Sunday: mijn eerste verre reis

feature snapshot sunday

Negen jaar geleden is het al weer dat ik mijn eerste verre reis maakte. Samen met mijn ouders en broer reisde ik naar Maleisië om daar vrienden te bezoeken. In 3 weken deden we heel wat mooie plekken aan en zagen we heel wat van het Maleisisch schiereiland. Ik herinner me nog goed de trektocht die we door de Taman Negara maakten.

maleisie taman negara snapshot

You Might Also Like

1 Comment

 • Yvonne
  Reply
  Evey | Style Spy
  16 March, 2014 at 12:07 PM

  Leuk! De Taman Negara ben ik niet geweest, tot 2 keer toe wou ik er wel heen maar het is er nooit van gekomen door tijdsgebrek 😀

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares