feature snapshot sunday

SnapShot Sunday: Noordpolderzijl in Groningen

Elke zondag plaats ik een foto met een kort verhaaltje er bij: SnapShot Sunday. Een foto gemaakt tijdens mijn reizen. Soms een recente foto soms een wat oudere foto. Soms natuur, soms stad, soms een portret.

Noordpolderzijl

Deze foto maakte ik in de zomer van 2012, toen ik in Nederland was. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje ten noorden van de stad Groningen en dit mooie plekje bevindt zich op zo’n 1o minuten rijden van mijn ouderlijk huis.
Het is de kleinste zeehaven die je in Nederland kunt vinden en op een mooie, heldere dag kun je Rottumeroog zien liggen. En ik geloof zelfs ook Borkum.

Hoe het heet? Noordpolderzijl. ♥

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares