feature snapshot sunday

SnapShot Sunday: te heet?

Vier jaar geleden kon ik er niet zo goed tegen: eten dat te pittig gekruid was. Mijn mond stond dan al snel in vuur en vlam. Inmiddels, na 4 jaar hebben mijn smaakpapillen zich behoorlijk goed aangepast.

Te Heet?

te heet

De foto maakte ik afgelopen juni in Bangkok, tijdens een van de tours waaraan ik deelnam. Hier terug te lezen. Op één van de markten waar we overheen liepen kwam ik een marktkraam tegen waar ze ontzettend veel pepers verkochten. Pepers in allerlei kleuren en van verschillende groottes. Heerlijk! Lekker in een Thaise curry of hier in China door mijn mapu dofu.

Gekruid / pittig eten, houd jij er van?

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

6 thoughts on “SnapShot Sunday: te heet?”

  1. Ah, markt. Ik dacht al dat dat gewoon op je bordje lag om op te eten, allemaal. Maar dat was wel een beetje overdreven heet (en saai) geweest 🙂

  2. Heerlijk, ik ben gek op pittig eten. Ik vind het altijd een vreemde gewaarwording: aan de ene kant het brandende gevoel terwijl je aan de andere kant niet kan wachten om nog een hap te nemen.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares