feature snapshot sunday

SnapShot Sunday: uitzicht over de Waddenzee

Deze SnapShot Sunday type ik op de computer die in mijn klaslokaal staat. Ondanks dat het vandaag zondag is moet ik vandaag ‘gewoon’ werken. Vanaf 1 oktober heb ik 7 vrij, maar die vrije dagen krijgen we niet zomaar. Een aantal dagen is ‘geeft’ de regering haar bevolking zodat ze meer aaneengesloten dagen vrij is.

De Waddenzee

De dagen die officieel niet tot de vakantie horen, maar ‘gegeven’ worden, moeten voor en na de vakantie ingehaald worden. Daarom werk ik vandaag en zal ik ook 11 oktober moeten werken.  Gelukkig heb ik 7 dagen vrij en een reis naar Binnen-Mongolië in het vooruitzicht!

Anyways, genoeg over dat extra werken. Tijd voor een mooi plaatje.

de waddenzee

Op zo’n 10 minuten rijden van mijn ouderlijk huis vind je dit. Een prachtig stukje natuur. Meeuwen, de kwelder en de zee. Zo mooi en ooit zo dichtbij. De Waddenzee. Ik kwam er maar weinig en vond het altijd jammer dat er bij ons geen strand was. Dat is nu anders, want dit is toch wel een erg mooi plaatje en plekje.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

2 thoughts on “SnapShot Sunday: uitzicht over de Waddenzee”

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares