Studeren in Finland

Terugblik: sneeuw, sauna’s en cider in Finland

finland

Mij leek het leuk om zo af en toe eens terug te blikken op de reizen die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Het zijn er inmiddels best wel wat en toen ik jaren geleden begon met reizen blogde ik nog niet echt actief en al helemaal niet op de manier zoals ik dat nu doe.

Een semester in Finland

Ik begin met Finland, het land waar ik in 2008 een half jaar woonde en studeerde. Deze Erasmusperiode was echt geweldig. Ik had de tijd van mijn leven! Ik volgde er een aantal vakken zodat ik met voldoende studiepunten terug naar Nederland kon keren, maar bovenal had ik er enorm veel plezier, feestte ik heel wat af, bezocht omliggende landen en ontdekte Finland zelf natuurlijk.

Finland

Precies weet ik het niet meer, maar ik geloof dat we elke twee weken een themafeest hadden. Tijdens het feestje dat deze foto genomen werd was het thema ‘sport’ en liep ik, heel charmant, in mijn volleybaloutfit rond. Deze meiden behoorden tot het vaste groepje vriendinnen dat ik om me heen had gevormd. Links van mij Inge, mijn ‘maatje’ van de Pabo waar ik nog altijd vriendinnen mee ben.

Finland

Een foto van mijn kamer. Ik woonde in een studentencomplex (met sauna’s in de gebouwen!)

Finland

Finland

Finland

Finland

You Might Also Like

1 Comment

 • Yvonne
  Reply
  Annika
  7 October, 2013 at 10:29 PM

  Ja, leuk om te lezen!

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares