Europa Nederland

Korte terugblik op mijn vakantie in Nederland

nederland

Mijn vakantie in Nederland zit er, helaas, al weer op! Na een lange, koude vlucht landde ik eindelijk op Schiphol. Daar stonden mijn ouders en broer al ongeduldig op me te wachten. En na elkaar maanden niet gezien te hebben kon ik ze eindelijk weer in mijn armen sluiten.

Vakantie in Nederland

Ik kon niet wachten en in no time had ik al een zoute haring te pakken! Hij smaakte heerlijk! Thuisgekomen rammelde m’n maag behoorlijk; niet veel later werd dat probleem verholpen met een heerlijk bord kapucijners. Een gerecht dat niet zo bekend is en er alles behalve fotogeniek uit ziet, maar ik vind het zó lekker! Met wat vetspek, augurkjes, uitjes en mosterd. Heb nu al weer zin in een bord!

vakantie in nederland

Mijn vakantie in Nederland is voorbij gevlogen. Vooral door al de leuke dingen die ik met al die leuke mensen heb gedaan. Ik was in Groningen, maar reisde ook naar Utrecht en Amsterdam.
Het is te veel om uitgebreid te beschrijven, daarom een korte opsomming van wat ik zoals tijdens mijn vakantie in Nederland heb gedaan. Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer, laat het me weten in een reactie.

 • Een gezellig bbq met de bijna-complete familie;
 • de toerist uithangen in Amsterdam;
 • weer even autorijden in combinatie met een bezoekje aan Noordpolderzijl;
 • winkelen in Groningen;
 • lekker uit eten met papa & mama;
 • genieten van kaasfondue met mama in de tuin;
 • met Céline een dagje naar Utrecht;
 • daar spontaan Erik uitnodigen en met ons drieën in het café belanden;
 • met Inge een gekke bekken fotosessie doen en filmpjes maken;
 • met Floortje Nijmegen onveilig maken tijdens de intro;
 • met Julièt heel veel kletsen & lekker eten;
 • en, en, en.
Kortom; heel veel leuke dingen met leuke & lieve mensen in te weinig tijd. Wie weet, volgend jaar ben ik er misschien wel weer!

Voor foto’s ga je naar de Facebookpagina van GoYvon.

You Might Also Like

7 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Tammo & Marty
  2 October, 2011 at 7:01 PM

  Hai Yvonne,
  Back home in China! Wat gaat de tijd snel, zo hier in Warffum en even later weer aan de andere kant van de wereld. Hoop dat jullie een leuke vakantie gehad hebben en nu weer aan het werk vanzelf.
  Centjes verdienen. Deze laatste week was het hier super mooi weer. Volop zomer en dat voor eind september en begin oktober. Temperaturen van boven de 21 graden.
  Eind volgende week gaan wij naar Turkije (rondreis) even nazomeren. Geniet van je tijd en van een zelf gemaakte piza’s.
  groetjes Tammo & Marty

 • Yvonne
  Reply
  Julièt
  2 October, 2011 at 7:00 PM

  Ben blij dat je weer helemaal ingeburgerd bent 😉 Goed om te horen, en fijn dat Miguel er toch eerder was dan jij 😀 of heb ik het niet goed begrepen? Was benieuwd of je mijn kaartje(s) gehad hebt? Nou geniet er nog van en de groetjes aan Miguel!! We skypen weer?

  Liefs x

 • Yvonne
  Reply
  Kerli
  2 October, 2011 at 7:01 PM

  Hey, hey Yvonne!
  What a colourful life you got! 🙂
  Good luck with the 3-4 year olds, can`t imagine teaching them English or communicating not knowing their language, but it`s not impossible to think of… Most of the children in my class are also 3-4 year olds, so I know the age group quite well 🙂 I´m sure you`ll do just fine 🙂
  Take care and lots of love,
  Kerli

 • Yvonne
  Reply
  Inge
  2 October, 2011 at 7:01 PM

  Heey meissie,
  wat leuk weer eens wat te lezen via je blog :). Dat was al een tijd geleden 🙂 En nu alweer vakantie? Poeh, dat doe je ook goed ;). Ik nog 3 weekjes, dan is het hier herfstvakantie en ga ik lekker een paar dagen naar Parijs :D.
  We spreken snel weer!
  xx

 • Yvonne
  Reply
  Cindy
  3 October, 2011 at 7:01 PM

  Hoi Yvonne,

  Goed om te horen dat je het nog steeds naar je zin hebt in China. Kan me voorstellen dat het ook heerlijk was om weer even in NL te zijn (bij vrienden en familie). En nu dus met hele kleintjes aan het werk…. (is weer een andere tak van ‘sport’ 😉

  Ik ben blij dat alle narigheden op onze school je uiteindelijk iets goeds hebben gebracht (je grote wens is toch uitgekomen…;) Ik heb in de zomervakantie (na een conflict met de leidinggevenden) ook mijn conclusies getrokken (eindelijk zul je wel zeggen ….!!!) en mijn ontslag genomen. Ik weet nog niet wat ik ga doen; wordt vervolgd zullen we maar zeggen.

  Ik wens jou het komende schoolseizoen weer veel succes en blijf graag volgen hoe het met je gaat!

  Groetjes,
  Cindy

 • Yvonne
  Reply
  Marcella Molenaar (@MarcellaTweet)
  26 July, 2012 at 10:09 AM

  Klinkt als een heerlijke vakantie! En zit je nu in Parijs, of ben je weer terug naar China?

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   26 July, 2012 at 4:16 PM

   Hoi Marcella,

   dit berichtje was van vorig jaar. Ik ben nu nog in China, aanstaande zaterdag vlieg ik naar Parijs, ga dan met de trein naar Brussel, en dan naar Nederland voor 4 weken. Begin september ben ik weer terug in China.

  Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares