shanghai

Ga je mee eten in Shanghai? We maken noodles (+ video)

Eten in Shanghai, het is één van de leukste dingen die je kunt doen in deze geweldige stad. Er zijn talloze restaurantjes te vinden waar je heerlijk kunt eten. In ging uit eten in Shanghai met mijn ouders en zag het volgende.

Eten in Shanghai

Van alle diverse keukens die China rijk is, is de keuken van Shanghai het jongste met haar 400 jaar. Er zijn talloze heerlijke gerechten die je kunt eten, van xiaolongbao tot gegrilde oesters en van mapo doufu tot noodles bij een eetstalletje aan de kant van de weg. Er zijn restaurants in overvloede en je hoeft dan ook geen dag hetzelfde te eten.

Noodles eten in Shanghai

Toen mijn ouders me in maart 2011 elf bezochten in China verbleven we in een hele leuke, authentieke buurt. Kleine winkeltjes, nauwe straatjes en echt tussen de locals. In deze buurt aten we ook, wij vinden niets leukers! In één van de restaurants zagen we deze man de noodles voor onze maaltijd klaarmaken. Hoe hij dat deed? Kijk zelf maar!

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares