getrouwd

Getrouwd! Part II – Dé dag!

De tenten opgezet, de taart gehaald en de lampionnen in elkaar. Je zag het in de eerste blog over mijn trouwdag. In deze tweede blog zie je de foto’s van de dag zelf. Net zoals in de vorige blog zijn de foto’s gemaakt door onszelf, met mobieltjes. In deel III zal ik de foto’s die de fotograaf heeft gemaakt delen.

Getrouwd! Part II – Dé dag!

Niet al mijn familieleden en vrienden willen dat foto’s van hen via mijn blog het www opgeslingerd worden, daarom, lekker narcistisch, vooral foto’s van mij & Miguel of wazige foto’s.

getrouwd

Het moment waarop we elkaar voor het eerst in jurk en pak zagen. Zo’n bijzonder moment!
Miguel stond met zijn rug naar mij toe en ik liep naar hem toe. Echt, ik heb geloof ik nog nooit zo’n enorme lach op mijn gezicht gehad!

getrouwd

Het toespraakje van de BABS wordt in het Engels gedaan, simpelweg omdat Miguel anders geen idee heeft wat ze allemaal over ons zegt.
Het officiële ja-woord doet ze in het Nederlands.

getrouwd

Na de huwelijksvoltrekking en de felicitaties liepen we door een haag van mensen en zeepbellen. <3
Wel een klein beetje jammer dat het behalve zeepbellen ook flinke regendruppels waren.

getrouwd

Wij wilden geen traditionele bruidstaart, dat past absoluut niet bij ons.
We kozen daarom voor een taartbuffet met verschillende taarten.
Mijn moeder maakte de taart die we op de rechter foto ‘aansnijden’.

getrouwd

Op een gegeven moment was het tijd voor de selfies. Ik geloof dat Scott (links) er mee begon en uiteindelijk nam ik met bijna iedereen een selfie.
Zó leuk! Vooral met de foto’s van Miguel, mijn oma en ik ben ik heel blij. Die zijn nu al waardevol.

getrouwd

Tijd voor ‘stukjes’!
Op de linkerfoto kijken we naar een video die mijn broer gemonteerd heeft. Iedereen was gevraagd om een kort filmpje te maken en mijn broer heeft al die losse filmpjes gecombineerd tot één lange film. Het was heel leuk om te zien, iedereen had er heel veel werk van gemaakt. Zo zaten er filmpjes van oude huisgenootjes (uit de periode 2002-2006) bij, hadden mensen speciale kleding aangetrokken en kwamen er tal van foto’s voorbij.

Rechts een foto van mij met één van mijn vriendinnen. We kennen elkaar van de Pabo en gingen ooit samen op buitenlandstage in Finland.
Ik realiseer me net dat we langer lange-afstandsvriendinnen zijn dan korte-afstands (4 versus 2 jaar).
Gelukkig is daar niets van te merken wanneer we afspreken.

getrouwd

Na het filmpje deden we nog een muziekquiz (raad de intro, ik won nét niet, mijn vrienden waren té fanatiek ;)) en toen was het tijd om te dansen!
Het was nog best een uitdaging om te dansen in mijn jurk, maar het is me gelukt!

getrouwd

De meeste gasten bleven slapen, waardoor het de bruiloft bijna het hele weekend duurde.
De volgende ochtend stond er een heerlijk ontbijt voor ons klaar en samen keken we terug op een fantastische dag!

Meer lezen

Lees de eerste blog over mijn trouwdag.
Lees hier de blogs die ik vooraf aan mijn trouwdag schreef.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

15 thoughts on “Getrouwd! Part II – Dé dag!”

  1. Wat superleuk om te zien en te lezen! Je ziet er ook zo prachtig uit, die jurk had ik ook echt zelf uit kunnen zoeken. Jullie samen zijn ook een prachtig stel! Ben benieuwd naar de foto’s van de fotograaf!

  2. Wauw, ik vind je jurk echt fantastisch! Ook mooi om ‘m in volle breedte te zien tijdens het dansen. Jullie trouwdag klinkt echt geweldig. Wat een mooi feestje! <3

  3. Ziet eruit als een stralende bruid op een Nederlandse dag! Mooie locatie ook. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, ik ga voor de herkansing in september…

    Als je trouwens foto’s van dé dag wilt laten printen, dan kun je meedoen aan een actie die ik nog tot vrijdag heb lopen op mijn blog. Polaroid-style retroprints! 🙂

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares