getrouwd

Getrouwd! Part I – de voorbereidingen

Zaterdag 25 juni was het dan éindelijk zo ver, onze trouwdag! Ruim een jaar na de dag waarop we ons verloofden was het moment daar. We hebben een geweldige dag gehad met de familie en vrienden waar we van houden. Het was precies zoals we ons hadden voorgesteld; intiem, klein en ontspannen. Vandaag laat ik je graag de eerste foto’s van de dag voorafgaand aan de bruiloft en een paar van de dag zelf zien.

Disclaimer: na het schrijven van deze blog bleek het meer een plog te zijn dan een echt blog of enkel wat foto’s. Just saying.

Getrouwd! Part I – de voorbereidingen

lammetje Hayema Heerd

Wie me op Facebook volgt weet het al: wij trouwden op de Hayema Heerd in Oldehove. Een prachtige locatie op het Groningse platteland. Via Twitter kwam ik met de eigenaren in contact en na wat e-mails heen en weer was de deal gesloten. Iets dat best spannend was, want een locatie kiezen afgaand op foto’s en mailcontact is best een risico.
Tijdens mijn bezoek aan Nederland in mei zag ik de Hayema Heerd eindelijk in het echt. De plek bleek nog mooier dan op de foto’s; en dat in de regen! Tijdens datzelfde bezoek kreeg mijn moeder het geweldige idee om na het trouwen en het feest met z’n allen te blijven slapen. Er zijn op de Hayema Heerd kampeerplekken, stro-iglo’s en strobedden. Een geweldig idee omdat het zo een trouwweekend zou worden én omdat niemand dan nog hoefde te rijden na afloop van het feest.

kamperen hayema heerd

Mijn familie koos er voor om te kamperen en nam de caravan mee, plus 4 tenten. Deze zetten we vrijdag, de dag voor de bruiloft, op.

getrouwd

Nadat de tenten opgezet waren was het tijd om de versiering in elkaar te zetten. We wilden de ruimte versieren met lampionnen en die moesten in elkaar gezet worden. Een kleine moeite, want met zo’n 8 mensen was dat karweitje zo gepiept.

lampionnen

De lampionnen in elkaar gezet!

getrouwd

‘s Avonds kookten Miguel & Scott terwijl ik cava dronk en selfies maakte. Scott was de best man van Miguel; hij is een goede vriend uit Beijing en kwam speciaal voor de bruiloft naar Europa. De cava hadden Miguel en ik ‘s ochtends gekregen bij een ontbijtje dat twee van mijn vriendinnen hadden laten bezorgen. Zó lief!

bruidskapsel

Wat doe je als je al jaren niet meer in Nederland woont en iemand zoekt voor je bruidskapsel? Dan vraag je de kapster die jou zo nu en dan knipt (op de zeldzame momenten dat je in Nederland bent) en die jou nog kent van toen je een klein meisje was. Twee dagen eerder had ik mijn proefkapsel laten doen en op zaterdag stond de kapster om half 10 aan de deur, klaar voor het echte kapsel.

bruidskapsel

Haar klaar! Make-up klaar!

En… zo zag ik / zagen we er uiteindelijk uit!

trouwen

Binnenkort meer foto’s van de ceremonie en het feest!

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

30 thoughts on “Getrouwd! Part I – de voorbereidingen”

  1. Gefeliciteerd en wauw wat zien jullie er prachtig uit! Een locatie kiezen op afstand vind ik zelf ook wel spannend. Ben benieuwd naar de rest van de foto’s!

  2. Wauw; wat een plaatje! Het klinkt allemaal super en zo zien de foto’s er ook uit! Een dag om nooit te vergeten…. ?

  3. Wat zien jullie er mooi uit!!!!! Wat een prachtige jurk!! Ik hoop dat het een dag is geworden die jullie nog lang in gedachte zullen houden. en dat het ook geworden is wat jullie ervan hadden verwacht dat het zou worden. Want het lijkt me inderdaad moeilijk om alles op afstand te organiseren. Gefeliciteerd!

  4. Mooi hoor! En wat een leuk en origineel idee om er te blijven slapen en gewoon lekker de caravan en tenten neer te zetten.

  5. Wat geweldig mooi allemaal! Jullie zien er prachtig uit en wat een leuk idee om er een weekend van te maken, wel zo gezellig. Gefeliciteerd en heel veel mooie jaren samen!

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares