reismotivatie

Inspire to Travel: Mijn favoriete Travel Quotes

Uren kan ik doorbrengen op Pinterest. Mooi plaatjes kijken, interessante headings zien en vervolgens doorklikken naar het artikel, ideeën voor toffe lessen op school opdoen en travel quotes pinnen die me inspireren en me nog maar weer eens extra laten beseffen waarom ik reizen toch zo mooi en speciaal vind.

Mijn favoriete Travel Quotes

Er staan een hoop mooie quotes op mijn TRAVEL Quotes board, maar het leek me leuk om de mooiste hier te verzamelen. Het maken van reizen inspireert me om meer te reizen, net zoals mooie foto’s van bijzondere plekken. Maar Travel Quotes dus ook; ze doen me realiseren waar het in het leven om gaat en wat belangrijk is. Ze zetten me soms aan het nadenken.

Kijk je mee?

travel quotes

Simpel, maar wel eentje die ik wil onthouden. Vanaf mijn midden twintiger jaren begon ik met reizen. Inmiddels ben ik 30 en ik hoop dat ik nog heel lang mag reizen en mooie, bijzondere plekken mag zien.

travel quotes

Leef vandaag. Leef met de dag. Kijk niet te ver in de toekomst, dat kan niemand. Wil je graag naar een bepaald land, ga er dan voor! Maak een plan van aanpak, een spaarplan en maak je dromen waar. Veel reizen was mijn droom en sinds een aantal jaar leef ik die droom. Ik ga zoveel als ik kan op reis, zelfs wanneer ik maar weinig inkomsten heb.

the travel tag

De ervaringen met de lokale bevolking, op jezelf aangewezen zijn, uit je comfort zone stappen. Deze quote is helemaal waar. Geld uitgegeven aan reizen, hoe klein of groot ook, is goed besteed geld.

travel quotes

Neem je ervaringen mee en vertel er over. Inspireer anderen om ook de wereld te ontdekken.

travel quotes

Het gaat niet om je bestemming, het gaat om de weg er naar toe en wat er ondertussen gebeurt.

Meer Travel Quotes zien? Kijk dan op mijn Pinterest Board – Travel Quotes.

Welke quote spreekt jou aan?

Bronnen: 1, 2, 3, 4, 5.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

10 thoughts on “Inspire to Travel: Mijn favoriete Travel Quotes”

 1. Ze zijn allemaal zo waar! Ik heb er nog twee:
  “Elke reis van duizend mijl start met de eerste stap!” Confucius
  En eentje die ik vroeger in mijn CV had staan en nu altijd in mijn presentaties gebruik:
  “If you don’t go you won’t know!” Een leus van Nike.

  1. Die van Nike vind ik echt heel goed! Ik ga er even een mooi plaatje van maken binnenkort.
   En welkom hier, leuk een berichtje van je te krijgen!

 2. Leuk! Ik hou van quotes en deze zijn zo waar. Vooral die Do it now, sometimes later becomes never’, helpt me om de dure uitgaven aan een ticket goed te praten :p

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares