reizen naar lapland

Reizen naar Lapland: sprookjesachtig mooi

Reizen naar Lapland was een droom die onlangs werkelijkheid werd. Ik mocht een paar dagen genieten van de sneeuw, gezelligheid, outdoor adventures, saunabezoeken én ik had het geluk het Noorderlicht te zien. Vandaag neem ik je, aan de hand van foto’s, mee naar Lapland.

Reizen naar Lapland

Reizen naar Lapland

De wereld ziet er zo mooi en vredig uit wanneer ze bedekt is met een laagje verse sneeuw.

Reizen naar Lapland

Op dag twee hakten we het wak dat we op dag 1 maakten weer open. Er heeft een vis gebeten en we hebben beet!

Reizen naar Lapland

De luchten zijn prachtig en veranderen continue. Ik heb er uren naar gekeken en mijn gedachten de vrij loop laten gaan.

Reizen naar Lapland

Er was ook tijd om te sporten. Langlaufen had ik nog nooit gedaan, maar ik stond er zeker voor open.
In het begin ging het nog niet zo goed, zoals je kunt zien, maar langzaamaan ging het beter.

Reizen naar Lapland

De meiden met wie ik een huisje deelde.
Let niet op de muts….

Reizen naar Lapland

Veel mensen in Lapland houden rendieren. Ik bezocht een rendierboerderij.

Reizen naar Lapland

Nog meer prachtige plaatjes van besneeuwde bomen.

Reizen naar Lapland

Met een sneeuwscooter reed ik over bevroren meren en genoot ik van de feloranje en roze gekleurde lucht. Zo ontzettend mooi!

 De verhalen die bij de foto’s komen later, dan vertel ik je écht hoe het reizen naar Lapland is.

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

3 thoughts on “Reizen naar Lapland: sprookjesachtig mooi”

 1. Heb de foto’s bekeken en was wel een beetje jaloers, wacht met spanning je verhaal af. Wat de temperatuur betreft en de sneeuw vind ik niet zo lekker beetje koud, geef mij Malta maar
  Xx mam

 2. Lapland… pff… dat klinkt zo ver!! .. Maar wauwww wat n super mooie foto’s zeg!! Het lijkt net Narnia in het echt …..en die film vond ik heeeeeeeel mooi!! Ben jaloers……haha!!

  Geniet er lekker van, maar dat doe je wel als ik het zo lees… leuk!!

  Liefs,
  Juul

 3. Ha Yvonne,

  Nou ik lees je berichten nog steeds met veel plezier hoor. Jij hebt het goed naar je zin lees ik wel. Eten jullie trouwens ook wel eens wat anders als worst en pannenkoeken????? En wat als hun worst eten of bbq eet jij dan iets van pannenkoeken of zo of ben je vega af!!!!!!!!!! Mijn broertje komt vavavond thuis van weekje lapland en wat ik al gehoord hebt is het naar zijn mening met geen pen te beschrijven wat hij daar allemaal heeft beleefd maar dat zal allen jij dan kunnen beamen. Bij coop is alles nog normaal!!!!! Jeroen is wel pappa geworden van een gezonde zoon damian ja en verder gaat alles gewoon zun gangetje.

  Nog heel veel plezier en ik lees verder
  Groetjes Monique

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares