Azië Thailand

Terug uit het prachtige Thailand

Thailand

Dinsdag 4 september, ik ben weer thuis. Net iets langer dan 24 uur en met toch wel een jetlag (waar ik me hevig tegen probeer te verzetten). Gistermiddag met een uur vertraging geland in Düsseldorf, waar m’n ouders mijn ontvangstcomité waren. Ik ben weer terug in Nederland en heb het prachtige Thailand achter me gelaten.

Terug uit het Prachtige Thailand

prachtige thailand

In Chiang Mai maakte ik eerder al een geweldige jungletocht, tijdens dit bezoek ga ik naar Doi Suthep en ben ik onder de indruk van al het goud dat blinkt. En niet alleen daarvan. Ook het eten in Chiang Mai is geweldig en houdt me in haar greep. Ik wil zo veel mogelijk proeven van al het lekkers dat er voor handen is!

prachtige thailand

Doi Suthep

Ayutthaya

Na een paar dagen in Chiang Mai doorgebracht te hebben neem ik de trein naar Ayutthaya. Daar bezoek ik een aantal van de tempelruïnes. Ik ben onder de indruk van wat ik zie. Veel beelden zijn vernietigd door het Birmese leger tijdens de oorlog die er woedde halverwege de 18e eeuw.

Prachtige Thailand

Wat Rachaburana

Prachtige Thailand

Wat Rachaburana

Terug in Nederland

En nu, nu ben ik weer thuis. Thuis waar het wel even wennen is. Wennen aan het alleen in huis zijn, aan het eten, het weer en het ritme. Vandaag moest ik namelijk al weer naar de Pabo! Ik mis het heerlijk eten, de lieve mensen, de adembenemende natuur. Ik mis het prachtige Thailand.

You Might Also Like

3 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Linda
  4 September, 2007 at 9:33 PM

  Fijn dat je weer terug bent en het leuk hebt gehad; de eerste van vele avonturen!
  Nu kun je je lekker op m’n trouwerij gaan verheugen!

 • Yvonne
  Reply
  Wouter
  4 September, 2007 at 9:55 PM

  Ben blij dat je weer terugbent…
  Ook blij dat je je goed vergist hebt en niet dat je vliegtuig al weg was… dat zou minder zijn geweest;)

  Je broer

 • Yvonne
  Reply
  Astrid
  4 September, 2007 at 10:19 PM

  Welkom thuis weer Yvonne! Kan me voorstellen dat het behoorlijk omschakelen is om weer in de sleur van alledag in NL te komen. Sterkte met wennen en tot over 1,5 week bij het volgende feest! 😉
  XXX As

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares