winactie

WINACTIE :: Wie jarig is trakteert

Vierde ik onlangs nog mijn 5 jarig jubileum, vandaag valt er al wéér iets te vieren! En wel mijn verjaardag! Verjaardagen moeten gevierd worden en wie jarig is trakteert, en daarom besloot ik om vandaag een winactie te plaatsen.

WINACTIE :: Wie Jarig Is Trakteert

De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik na mijn vorige winactie wel een beetje teleurgesteld was. Er waren maar weinig mensen die meededen (dat vind ik nog het meest vervelend voor het bedrijf) en daar bovenop heeft de winnares mij nooit iets laten weten nadat ze bericht had ontvangen gewonnen te hebben.

Op het moment dat ik besloot zelf een winactie te organiseren twijfelde ik dan ook een beetje of ik het wel of niet moest doen. Al snel dacht ik aan alle reacties die ik altijd krijg van voornamelijk vaste lezers (ja, jij!) en besloot ik het gewoon te doen.

Goed. Wat kun je winnen?

365 dagen onderweg

Iedereen kent haar; Floortje Dessing. Haar reisprogramma’s inspireren talloze mensen dromen waar te maken en op reis te gaan om zo de wereld te ontdekken. Ik keek haar programma’s altijd met plezier en ook nu nog (als het internet en mijn vpn het me hier gunnen) kijk ik kraag naar ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’.

Daarom heb ik er voor gekozen het boek ‘365 dagen onderweg’ te verloten!

wie jarig is trakteert

In dit boek neemt Floortje Dessing je mee op reis naar hippiedorpen, geeft ze je tips om een jetlag te bestrijden, bezoekt ze prachtige kloosters en musea. Ze deelt persoonlijke reisfoto’s en reisherinneringen waardoor je een kijkje in haar leven krijgt.

Wat moet je doen?

Het is heel simpel!

 1. Laat in een reactie (met geldige e-mail) weten dat je meedoet aan de winactie.
 2. Deel in die reactie ook een weetje over mij (dat mag van alles zijn eigenlijk). Op die manier weet ik dat je me ‘kent’ en alleen mijn ‘fans’ meedoen.

Wil je extra kans maken?

 1. Deel deze winactie dan op Twitter, of deel de post over de winactie vanaf mijn Facebookpage.

Verder zou je me erg blij maken als je me zou volgen op social media, mocht je dat nog niet doen. Je vindt me op Instagram, Twitter en Facebook.

Vanwege de verzendkosten kun je helaas alleen meedoen als je een Nederlands postadres hebt.
De winactie loopt tot en met zondag 20 september, 23,59, Nederlandse tijd.

Succes!

Published by

Yvonne

Yvonne woont en werkt sinds 2010 in China. Op GoYvon deelt ze tips over reizen en werken in China. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Yvonne werkt momenteel als PYP leerkracht op een internationale school.

35 thoughts on “WINACTIE :: Wie jarig is trakteert”

 1. Van harte gefeliciteerd!! Ik doe – niet om je teleur te stellen 😉 – niet mee aan je winactie, maar dat is alleen vanwege het simpele feit dat ik het boek al heb. Superboek trouwens!

 2. Gefeliciteerd, al fijn jaar! Ik ben een stiekeme meelezer (shame…) Een vriendin is zo enthousiast over dit boek! Ik doe mee! Je hebt gereisd in Azië en Europa en alleen over deze twee werelddelen heb je op de blog geschreven!

 3. Gefeliciteerd! Ik wil het boek graag winnen. Reisinspiratie is altijd welkom 🙂
  Ik check jouw blog voor de China verhalen, want daar wil ik heel graag eens naartoe reizen. Zo nu en dan even wegdromen bij een toekomstige reis dus 🙂

 4. Van harte gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee, dit boek heb ik nog niet van Floortje!
  Een weetje over jou… Stoere chick die al 5 jaar in China woont, hard aan het leren is voor de Chinese taal en al een aantal keer verhuisd is in China.
  Ik deel de winactie op FB.

 5. Oh, jammer van je vorige winactie! Ik doe meestal niet mee met de acties vanuit Nederland omdat ik geen problemen wil veroorzaken met verzendkosten en die dingen… maar ik vind het echt wel leuk dat je dat voor je lezers doet! Van harte gefeliciteerd met het jubileum!!

 6. Gelukkige verjaardag! Ik wil graag meedoen aan de winactie (wat leuk dat je voor jouw verjaardag een cadeautje geeft!) want ben wel fan van Floortje en 3 op reis.
  En een weetje over jou is denk ik dat je al twee keer naar Zuid-Korea bent gegaan, waarvan een keer een citytrip Seoul om de drukte met Chinees nieuwjaar te ontvluchten (als ik me het goed herinner uit de Zuid-Korea en China artikels die ik gelezen heb). Geniet er nog van vandaag!

 7. Ik volg je nu een tijdje, daarvoor “deed” ik eigenlijk niets met blogs moet ik zeggen, maar inmiddels zijn ze een grote bron van (reis) inspiratie.
  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd!
  Weetje, naar China gereisd om les te gaan geven. (Amerikaanse) Man van je dromen ontmoet en samen heerlijk blijven hangen. Geweldig toch!
  Jammer van die vorige winaktie, maar dat had ik je al eerder gemeld op twitter, en succes/plezier met deze!
  Als ik tips nodig heb voor China weet ik je zeker te vinden.

 8. Gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum, wat een mooie prestatie! Ik ‘volg’ je nu al een tijdje omdat ik een enorme reisfreak ben, verslaafd aan Azië en dol op het mystieke China! Uitgereisd zal ik nooit zijn, daarom lijkt het super om het boek van Floortje te verslinden tijdens een van m’n volgende reizen.

 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik ben ook een van jou anonieme lezers die eigenlijk nooit ergens op reageert maar vond dit wel heel leuk!
  Ik weet dat jij van heel lekker eten houd en dat je wat dat betreft veel meer lef heb dan ik ? Gr Angela

 10. Van harte gefeliciteerd meid! Ik doe heel graag mee! Volg álles van Floortje (gelukkig is het altijd op NPO 1, 2 of 3 anders kan ik het niet terugkijken!)! Ik heb alleen geen Nederlands adres 🙁 Dus laten we zeggen dat het dan naar mijn ouders gaat. Mag dat ook? Dan kan iemand die bij me op bezoek komt het meenemen! Ik volg je al een hele tijd en vind je echt een geweldige meid! Je gaat trouwen met je Amerikaanse verloofde, zonder verlovingsring, maar mét een leuk tripje! Toen je dat artikel schreef heb ik dit nog uitgebreid met mijn mannetje besproken wat hij daarvan vond hahaha 😀

  1. Wat een lief bericht Sabine! <3
   Nu ben ik trouwens wel benieuwd naar wat je vriend er van vond. Vond hij het wel of niet kunnen?

   En het adres van je ouders is prima!

   1. Haha ik had gedacht dat hij dat ook best wel zou willen, maar hij is echt nog traditioneler dan ik al dacht 😛 Ook al ben ikzelf helemaal niet van de dure ringen enzo, vind hij toch echt dat dat erbij hoort. Grappig he? Zou juist dit van een vrouw verwachten, maar mannen zo traditioneel? Misschien is het toch de macho ergens diep in hem zit haha

 11. Fijne verjaardag! Al is die op de China-tijd vast bijna voorbij.

  Een weetje over jou… Je hebt een appart Gronings-Amerikaans accent en je bent de enige die meer van mijn Nijntje-boekjes snapte dan alleen de plaatjes 🙂

  1. Dankjewel! Hij was inderdaad bijna voorbij toen jij je berichtje plaatste. Vandaag vier ik het nog een beetje; vanavond uit eten in een Zwitsers restaurant! 🙂

   Ha, ik moest lachen om je feitjes over mij 🙂 Met m’n Gronings-Amerikaans accent…

 12. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog een hele fijne dag (of wat er nog van over is -). Wij genieten altijd heel erg van je programma’s en met name van jouw positieve en open minded karakter. Hartelijke groeten, wil Muijlwijk

 13. Ja, leuk! Ben ook fan van Floortje! Wil dus graag winnen en mijn weetje ove jou: je had ooit een weblog bij punt.nl! Limoentjes life toch?

 14. Leuke winactie! Ik volg je nu al een tijdje (ben niet zo’n schrijver, dus ik volg stilzwijgend 🙂 ) heb vooral je blogs over Zuid Korea met veel interesse en plezier gelezen. Dat is namelijk nog een van de landen die op mijn bucketlist staat.
  Maaaaaar…. die bucketlist is lang! Daarom zou het boek van floortje een perfect cadeau voor mij zijn!!

 15. Allereerst: gefeliciteeeeeeeerd (maar dat had ik via FB ook al gedaan haha). Wat jammer dat er met je vorige winactie niet zoveel mensen meededen, dat is toch altijd jammer… Ik vind dit een leuke winactie, maar ik doe zelf niet mee. Ik heb het boek al, dus ik gun het iemand anders meer!

 16. Onder het mom van better late than never: gefeliciteerd! Hoop dat jullie er een mooie dag van hebben gemaakt. Ik mis Beijing wel een beetje hoor! Feitje: je hebt een kat en die heet Sporty. Je bent actief binnen de Nederlandse vereniging en jullie hebben jullie verloving gevierd in het heerlijke Sofitel Wanda. Groetjes uit Oslo! (Ook aan Miguel of course!)

  1. Hey Linda, wat leuk dat je reageert! 🙂
   Snap wel dat je Beijing mist hoor, het zal wel wennen zijn in Oslo. Voelt het als een klein dorp?
   Gelukkig kun je hier nog terecht voor je dosis Beijing wanneer je het nodig hebt 😉

 17. Grappig… was hier al eens eerder langs geweest en zie nu dat behalve onze voornaam ook onze verjaardag bijna gelijk is 🙂 (ik 9-9) Alsnog van harte gefeliciteerd! En op naar de volgende 5 jaar 🙂

 18. Ik heb het boek ook thuis liggen! 🙂 Balen dat er bij de vorige winactie zo weinig respons was. Hopelijk loopt het deze keer beter! Gefeliciteerd met je blogverjaardag én je verjaardag (een tikkie te laat, maar in zuid-amerika is tijd relatief haha :p)

 19. Ik doe graag mee met deze mooie winactie. Zelf reis ik ook enorm graag dus dit is echt een boek voor mij.
  Je gaat studeren in china, ik ben erg benieuwd hoe het is om daar een studie te volgen. Heel veel succes in ieder geval.
  Ik deel de post ook even op facebook. Groetjes Ans

 20. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik doe heel graag mee met deze mooie actie, het lijkt me een ontzettend mooi boek!
  Ik ben gek op verhalen uit het buitenland, ik reis zelf nooit, en die volg ik dan hier.

Reacties zijn welkom! Bedankt!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares