Boeken, films & TV

WINACTIE :: Wie jarig is trakteert

winactie

Vierde ik onlangs nog mijn 5 jarig jubileum, vandaag valt er al wéér iets te vieren! En wel mijn verjaardag! Verjaardagen moeten gevierd worden en wie jarig is trakteert, en daarom besloot ik om vandaag een winactie te plaatsen.

WINACTIE :: Wie Jarig Is Trakteert

De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik na mijn vorige winactie wel een beetje teleurgesteld was. Er waren maar weinig mensen die meededen (dat vind ik nog het meest vervelend voor het bedrijf) en daar bovenop heeft de winnares mij nooit iets laten weten nadat ze bericht had ontvangen gewonnen te hebben.

Op het moment dat ik besloot zelf een winactie te organiseren twijfelde ik dan ook een beetje of ik het wel of niet moest doen. Al snel dacht ik aan alle reacties die ik altijd krijg van voornamelijk vaste lezers (ja, jij!) en besloot ik het gewoon te doen.

Goed. Wat kun je winnen?

365 dagen onderweg

Iedereen kent haar; Floortje Dessing. Haar reisprogramma’s inspireren talloze mensen dromen waar te maken en op reis te gaan om zo de wereld te ontdekken. Ik keek haar programma’s altijd met plezier en ook nu nog (als het internet en mijn vpn het me hier gunnen) kijk ik kraag naar ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’.

Daarom heb ik er voor gekozen het boek ‘365 dagen onderweg’ te verloten!

wie jarig is trakteert

In dit boek neemt Floortje Dessing je mee op reis naar hippiedorpen, geeft ze je tips om een jetlag te bestrijden, bezoekt ze prachtige kloosters en musea. Ze deelt persoonlijke reisfoto’s en reisherinneringen waardoor je een kijkje in haar leven krijgt.

Wat moet je doen?

Het is heel simpel!

 1. Laat in een reactie (met geldige e-mail) weten dat je meedoet aan de winactie.
 2. Deel in die reactie ook een weetje over mij (dat mag van alles zijn eigenlijk). Op die manier weet ik dat je me ‘kent’ en alleen mijn ‘fans’ meedoen.

Wil je extra kans maken?

 1. Deel deze winactie dan op Twitter, of deel de post over de winactie vanaf mijn Facebookpage.

Verder zou je me erg blij maken als je me zou volgen op social media, mocht je dat nog niet doen. Je vindt me op Instagram, Twitter en Facebook.

Vanwege de verzendkosten kun je helaas alleen meedoen als je een Nederlands postadres hebt.
De winactie loopt tot en met zondag 20 september, 23,59, Nederlandse tijd.

Succes!

You Might Also Like

35 Comments

 • Yvonne
  Reply
  Danique
  10 September, 2015 at 8:35 AM

  Van harte gefeliciteerd!! Ik doe – niet om je teleur te stellen 😉 – niet mee aan je winactie, maar dat is alleen vanwege het simpele feit dat ik het boek al heb. Superboek trouwens!

 • Yvonne
  Reply
  Angela
  10 September, 2015 at 8:45 AM

  Gefeliciteerd, al fijn jaar! Ik ben een stiekeme meelezer (shame…) Een vriendin is zo enthousiast over dit boek! Ik doe mee! Je hebt gereisd in Azië en Europa en alleen over deze twee werelddelen heb je op de blog geschreven!

 • Yvonne
  Reply
  Linda | Meisje van de Wereld
  10 September, 2015 at 8:46 AM

  Van harte gefeliciteerd! Ik heb het boek al thuis liggen, was vorig cadeau voor manlief (en dan kan ik ‘m zelf ook lezen;-)). Dus ik sla de actie over, zodat je er iemand anders blij mee kunt maken. Fijne dag vandaag!

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   11 September, 2015 at 5:21 AM

   Haha, dat zijn de slimmere cadeau’s om te geven!

 • Yvonne
  Reply
  kliefje
  10 September, 2015 at 8:49 AM

  Ook hier nog even van harte! *smak*
  Ik doe niet mee, ben niet zo’n fan van Floortje 😉

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   11 September, 2015 at 5:23 AM

   Dank!
   En waarom verbaast me dat nou helemaal niet? 😉

 • Yvonne
  Reply
  Leon Demeijer
  10 September, 2015 at 8:58 AM

  Van harte gefeliciteerd! Ik weet één ding heel zeker van je: wij zijn op dezelfde dag jarig! 😉

  Fijne dag toegewenst!

 • Yvonne
  Reply
  Leon Demeijer
  10 September, 2015 at 8:59 AM

  En uiteraard schrijf ik mij in voor een extra verjaardagscadeautje 😉 lijkt mij een tof boek!

 • Yvonne
  Reply
  Aniek
  10 September, 2015 at 9:03 AM

  Gefeliciteerd! Ik wil het boek graag winnen. Reisinspiratie is altijd welkom 🙂
  Ik check jouw blog voor de China verhalen, want daar wil ik heel graag eens naartoe reizen. Zo nu en dan even wegdromen bij een toekomstige reis dus 🙂

 • Yvonne
  Reply
  CarpeDiem
  10 September, 2015 at 9:18 AM

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee, dit boek heb ik nog niet van Floortje!
  Een weetje over jou… Stoere chick die al 5 jaar in China woont, hard aan het leren is voor de Chinese taal en al een aantal keer verhuisd is in China.
  Ik deel de winactie op FB.

 • Yvonne
  Reply
  Marijke
  10 September, 2015 at 9:24 AM

  Oh, jammer van je vorige winactie! Ik doe meestal niet mee met de acties vanuit Nederland omdat ik geen problemen wil veroorzaken met verzendkosten en die dingen… maar ik vind het echt wel leuk dat je dat voor je lezers doet! Van harte gefeliciteerd met het jubileum!!

 • Yvonne
  Reply
  Lotte - scratchingmymap
  10 September, 2015 at 9:37 AM

  Gelukkige verjaardag! Ik wil graag meedoen aan de winactie (wat leuk dat je voor jouw verjaardag een cadeautje geeft!) want ben wel fan van Floortje en 3 op reis.
  En een weetje over jou is denk ik dat je al twee keer naar Zuid-Korea bent gegaan, waarvan een keer een citytrip Seoul om de drukte met Chinees nieuwjaar te ontvluchten (als ik me het goed herinner uit de Zuid-Korea en China artikels die ik gelezen heb). Geniet er nog van vandaag!

 • Yvonne
  Reply
  ivonne
  10 September, 2015 at 10:59 AM

  Ik volg je nu een tijdje, daarvoor “deed” ik eigenlijk niets met blogs moet ik zeggen, maar inmiddels zijn ze een grote bron van (reis) inspiratie.
  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd!
  Weetje, naar China gereisd om les te gaan geven. (Amerikaanse) Man van je dromen ontmoet en samen heerlijk blijven hangen. Geweldig toch!
  Jammer van die vorige winaktie, maar dat had ik je al eerder gemeld op twitter, en succes/plezier met deze!
  Als ik tips nodig heb voor China weet ik je zeker te vinden.

 • Yvonne
  Reply
  Fenna 't Jong
  10 September, 2015 at 12:06 PM

  Gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum, wat een mooie prestatie! Ik ‘volg’ je nu al een tijdje omdat ik een enorme reisfreak ben, verslaafd aan Azië en dol op het mystieke China! Uitgereisd zal ik nooit zijn, daarom lijkt het super om het boek van Floortje te verslinden tijdens een van m’n volgende reizen.

 • Yvonne
  Reply
  Angela de joode
  10 September, 2015 at 12:32 PM

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik ben ook een van jou anonieme lezers die eigenlijk nooit ergens op reageert maar vond dit wel heel leuk!
  Ik weet dat jij van heel lekker eten houd en dat je wat dat betreft veel meer lef heb dan ik ? Gr Angela

 • Yvonne
  Reply
  Mirjam
  10 September, 2015 at 2:43 PM

  Ik kom je ook even feliciteren! Dus van harte gefeliciteerd en nog heel veel reisplezier en success met je studie!

 • Yvonne
  Reply
  Sabine
  10 September, 2015 at 5:05 PM

  Van harte gefeliciteerd meid! Ik doe heel graag mee! Volg álles van Floortje (gelukkig is het altijd op NPO 1, 2 of 3 anders kan ik het niet terugkijken!)! Ik heb alleen geen Nederlands adres 🙁 Dus laten we zeggen dat het dan naar mijn ouders gaat. Mag dat ook? Dan kan iemand die bij me op bezoek komt het meenemen! Ik volg je al een hele tijd en vind je echt een geweldige meid! Je gaat trouwen met je Amerikaanse verloofde, zonder verlovingsring, maar mét een leuk tripje! Toen je dat artikel schreef heb ik dit nog uitgebreid met mijn mannetje besproken wat hij daarvan vond hahaha 😀

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   11 September, 2015 at 5:26 AM

   Wat een lief bericht Sabine! <3
   Nu ben ik trouwens wel benieuwd naar wat je vriend er van vond. Vond hij het wel of niet kunnen?

   En het adres van je ouders is prima!

   • Yvonne
    Reply
    Sabine
    11 September, 2015 at 5:08 PM

    Haha ik had gedacht dat hij dat ook best wel zou willen, maar hij is echt nog traditioneler dan ik al dacht 😛 Ook al ben ikzelf helemaal niet van de dure ringen enzo, vind hij toch echt dat dat erbij hoort. Grappig he? Zou juist dit van een vrouw verwachten, maar mannen zo traditioneel? Misschien is het toch de macho ergens diep in hem zit haha

 • Yvonne
  Reply
  Jenny - ikreis.net
  10 September, 2015 at 5:42 PM

  Fijne verjaardag! Al is die op de China-tijd vast bijna voorbij.

  Een weetje over jou… Je hebt een appart Gronings-Amerikaans accent en je bent de enige die meer van mijn Nijntje-boekjes snapte dan alleen de plaatjes 🙂

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   11 September, 2015 at 5:28 AM

   Dankjewel! Hij was inderdaad bijna voorbij toen jij je berichtje plaatste. Vandaag vier ik het nog een beetje; vanavond uit eten in een Zwitsers restaurant! 🙂

   Ha, ik moest lachen om je feitjes over mij 🙂 Met m’n Gronings-Amerikaans accent…

 • Yvonne
  Reply
  Wil Muijlwijk
  10 September, 2015 at 6:20 PM

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog een hele fijne dag (of wat er nog van over is -). Wij genieten altijd heel erg van je programma’s en met name van jouw positieve en open minded karakter. Hartelijke groeten, wil Muijlwijk

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   11 September, 2015 at 5:28 AM

   Dankjewel Wil, blij om te horen, daar doe ik het voor!

 • Yvonne
  Reply
  Henriette
  10 September, 2015 at 9:16 PM

  Ja, leuk! Ben ook fan van Floortje! Wil dus graag winnen en mijn weetje ove jou: je had ooit een weblog bij punt.nl! Limoentjes life toch?

 • Yvonne
  Reply
  JM
  10 September, 2015 at 9:48 PM

  Gefeliciteerd! Heb veel aan je budgettip-blogs gehad voor mijn rondreis door Azië!

 • Yvonne
  Reply
  Marcella
  11 September, 2015 at 1:55 PM

  Gefeliciteerd Yvon! Wat verloot je een superleuk boek, dat weet ik omdat ik hem al heb. Ik doe dus niet mee aan je winactie 😉

 • Yvonne
  Reply
  Mellisa - Grenzeloosreizen
  11 September, 2015 at 4:57 PM

  Ik weet nog niet zoveel van je, want ik volg je pas net! Maar ik doe graag mee, want het boek lijkt me heel leuk!
  Ik weet tot nu toe dat je in China woont, daar les geeft en je van reizen houd haha! Ik deel het op twitter!

 • Yvonne
  Reply
  Karin
  11 September, 2015 at 6:21 PM

  Leuke winactie! Ik volg je nu al een tijdje (ben niet zo’n schrijver, dus ik volg stilzwijgend 🙂 ) heb vooral je blogs over Zuid Korea met veel interesse en plezier gelezen. Dat is namelijk nog een van de landen die op mijn bucketlist staat.
  Maaaaaar…. die bucketlist is lang! Daarom zou het boek van floortje een perfect cadeau voor mij zijn!!

 • Yvonne
  Reply
  Sandra
  11 September, 2015 at 7:22 PM

  Allereerst: gefeliciteeeeeeeerd (maar dat had ik via FB ook al gedaan haha). Wat jammer dat er met je vorige winactie niet zoveel mensen meededen, dat is toch altijd jammer… Ik vind dit een leuke winactie, maar ik doe zelf niet mee. Ik heb het boek al, dus ik gun het iemand anders meer!

 • Yvonne
  Reply
  Linda
  13 September, 2015 at 7:15 PM

  Onder het mom van better late than never: gefeliciteerd! Hoop dat jullie er een mooie dag van hebben gemaakt. Ik mis Beijing wel een beetje hoor! Feitje: je hebt een kat en die heet Sporty. Je bent actief binnen de Nederlandse vereniging en jullie hebben jullie verloving gevierd in het heerlijke Sofitel Wanda. Groetjes uit Oslo! (Ook aan Miguel of course!)

  • Yvonne
   Reply
   Yvonne
   14 September, 2015 at 1:27 AM

   Hey Linda, wat leuk dat je reageert! 🙂
   Snap wel dat je Beijing mist hoor, het zal wel wennen zijn in Oslo. Voelt het als een klein dorp?
   Gelukkig kun je hier nog terecht voor je dosis Beijing wanneer je het nodig hebt 😉

 • Yvonne
  Reply
  Yvonne
  16 September, 2015 at 9:57 PM

  Grappig… was hier al eens eerder langs geweest en zie nu dat behalve onze voornaam ook onze verjaardag bijna gelijk is 🙂 (ik 9-9) Alsnog van harte gefeliciteerd! En op naar de volgende 5 jaar 🙂

 • Yvonne
  Reply
  Jessica
  16 September, 2015 at 10:44 PM

  Ik heb het boek ook thuis liggen! 🙂 Balen dat er bij de vorige winactie zo weinig respons was. Hopelijk loopt het deze keer beter! Gefeliciteerd met je blogverjaardag én je verjaardag (een tikkie te laat, maar in zuid-amerika is tijd relatief haha :p)

 • Yvonne
  Reply
  Ans Stier
  17 September, 2015 at 11:11 AM

  Ik doe graag mee met deze mooie winactie. Zelf reis ik ook enorm graag dus dit is echt een boek voor mij.
  Je gaat studeren in china, ik ben erg benieuwd hoe het is om daar een studie te volgen. Heel veel succes in ieder geval.
  Ik deel de post ook even op facebook. Groetjes Ans

 • Yvonne
  Reply
  Monique T
  17 September, 2015 at 7:27 PM

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik doe heel graag mee met deze mooie actie, het lijkt me een ontzettend mooi boek!
  Ik ben gek op verhalen uit het buitenland, ik reis zelf nooit, en die volg ik dan hier.

 • Reacties zijn welkom! Bedankt!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Shares